2014. március 23., vasárnap

Glamour-napok - beauty-kupon válogatás


Tovább...

Idén tavasszal ismét Glamour-napok! Messze van még, nincs is konkrét kívánság listám, de szeretném Veletek megosztani a legígéretesebbnek tűnő beauty kedvezményeket!


DM


50% Max Factor - 1 db dekorkozmetikai termék
http://maxfactor.com.au/make-up-products/nails/nail-polish/max-facglossfinity-nail-polish
A Royal Blue és a Burgundy Crush talán a leghíresebbek, csak jókat olvastam róluk. Eddig hanyagoltam ezt a márkát, egyenlőre még egy lakkom sincs, se más sminkcuccom. Csodálkozom, hogy idén nincs a Max Colour Effect vonalhoz külön kupon, pedig 3 mini lakkocskát is vettem így az elmúlt években.

50% Maybelline - 1db termék
http://www.maybelline.com/Products/Nail-Makeup/Nail-Color.aspx
Az egyik kedvenc drogériás fekete lakkom a Rimmel mellett ez, elégedett vagyok velük, csak keveslem a 7 ml-t. A lakkokra szerintem nem éri meg elhasználni a kupont, sokkal jobban megéri pl. egy Color Tattoo vagy egy BB. Az On and on Bronze és a Permanent Taupe van meg, imádom őket, idén a feketén gondolkodom, a kétféle BB is itthon van, a zsíros bőrre valót nagyon tudom ajánlani.

50% 1db S-he vagy 1db Alverde dekorkozmetikai termék
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/hu_homepage/a_mi_markank/markacsoportok/alverde/
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/hu_homepage/szepseg_wellness/shestylezone/termekek/
S-he-től csak lakkom van, azzal elégedett vagyok, a sűrűbb fajtához tartoznak, a sötétebbek már egy rétegben is fednek. Nem a legjobb márka szerintem, drágállom is.
Az Alverde-t már annál jobban szeretem, az utóbbi években egyre fontosabbá vált számomra a minél természetesebb szépségápolás, a legtöbb terméküket próbáltam. A kupon csak a dekorkozmetikára vonatkozik, onnan a korrektort és a púdert szeretem, idén a szemöldökápoló cuccokkal szemezek nagyon vagy a körömbőrápoló olajjal. Nemrég jelentek meg új termékek, szerintem beszerzek majd párat teljes áron is, pl érdekel a kézradír, kézápoló olaj is...

25% Manhattan - 1db Manhattan vagy 1db Manhattan Clearface
http://www.manhattan.de/en/
http://www.manhattan-clearface.com/index.php?id=7&L=1
A Clearface vonalról már legalább 10 éve hű társam a korrektor és a púder. Lehet egy lakkocskát beújítok, ha lesz valami új.

25% Astor - 1db termék
http://www.astorcosmetics.com/hu-HU
Tőlük van a kedvenc fekete szemceruzám, más most nem nagyon van itthon. Lakkok közül a Fashion Studio színei állnak hozzám közel, de a Perfect Stay és a Quick'N Go! minősége is rendben van, nagyon jó az ecsetük is.

50% L'oréal szempillaspirál - Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, amellyel 1 db termék vásárolható meg kedvezményesen.

25% Toni&Guy - Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, amellyel több termék is megvásárolható kedvezményesen.

25% Syoss - minden termékre, egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, amellyel több termék is megvásárolható kedvezményesen.



Rossmann


25% Ziaja - minden termékre. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, amellyel egyszerre több termék is megvásárolható.
ziaja.hu épp nem elérhető, http://kremmania.hu/markak/ziaja
A kakaós és a kókuszos vonalból próbáltam termékeket, a tusfürdő és a kézkrém nagyon tetszett. Van még olíva olajos és kecsketejes vonal is, elég széles a termékskála.

25% Jimjams - Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, amellyel egyszerre több termék is megvásárolható.

25% Rossmann - Dekorkozmetikumokra. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, amellyel egyszerre több dekorkozmetikai termék is megvásárolható.
Ha még nem vettettek semmit, remek lehetőség pl. az új Essence vagy Catrice cuccok kipróbálására, vagy egy régóta vágyott, drágább termék beszerzésére.



Müller


30% Maybelline -Dekorkozmtikai termékre. A 20%-os végösszegi kuponnal együtt 50%-al olcsóbban vehetjük meg a Maybelline terméket.

30% L'oréal  -1db női termékre. A 20%-os végösszegi kuponnal együtt 50%-al olcsóbban vehetjük meg a terméket.

30% Wilkinson - A 20%-os végösszegi kuponnal együtt 50%-al olcsóbban vehetjük meg a Wilkinson terméket. Csak a Müller kuponnal együttes beváltás esetén érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze! A Wilkinson Xtreme 3 Beauty vagy Sensitive 4+2 darab eldobható borotvára érvényes. Vásárlásonként egy kupon egy termékre váltható be.

20 % Müller Drogéria - Végösszegből levonva, mindenre érvényes.



Egyéb


20% Marionnaud - Legalább 2 db teljes áru termék egyidejű vásárlása esetén érvényesíthető.
http://www.marionnaud.hu/smink
Szemeztem már a Marionnaud lakokkal, de egyik szín se fogott meg igazán. Most lehetőségünk van kedvezményesen beszerezni pl. egy  OPI, Pupa, Artdeco, Bourjois sminket, vagy álmaink felső kategóriás darabját, mint mondjuk egy Chanel, Clinique (lakk nincs), Estée Lauder, Guerlain, Lancome, vagy YSL termékét. Persze akár két parfümmel is gazdagíthatjuk a gyűjteményt.

20% Douglas: Artdeco, ANNY, Beyu dekorkozmetikai termék illetve körömlakk
Ezek közül az ANNY-t ajánlom leginkább.

20% Douglas - a kupon a piros táblával megjelölt termékekre vonatkozik.

2500Ft Estée Lauder - A szaküzletekben váltható be, vásárlásonként csak egy kupon vehető igénybe.

40% Yves Rocher - 1 db, nem Zöld pontos termékre vehető igénybe, a kedvezmény a termék teljes árából kerül levonásra.
Szeretem ezt a márkát, a samponokat, kézkrémeket, ajakápolókat...sminket vagy lakkot még sosem vettem.

20% L'occitane - más kedvezménnyel nem vonható össze.

2000Ft Clinique - bármely termékre a szaküzletekben.

20% Eucerin - a résztvevő gyógyszertárakban váltható be.

20% La Roche-Posay - a résztvevő gyógyszertárakban váltható be.

20% Vichy - teljes kínálatra, a résztvevő gyógyszertárakban váltható be.



Online 


20%-30% Aden - 20% online, 30% az üzletekben.
http://www.adenshop.hu/
Egy lakk 11ml és 381Ft, 4000Ft felett pedig ingyen van a posta! Egész jó ajánlat :) A szemceruzákat is ajánlom.

20% Perfect Nails - A kedvezmény a www.beautystores.hu  webáruházban található termékekre érvényes a készlet erejéig.
http://www.beautystores.hu/koromlakk
Lakossági és professzionális felhasználóknak egyaránt kínálnak termékeket. Saját márkás termékek is vannak. Lakkok, ápolók, reszelők, díszek...pedikűr-manikűr, műköröm, kozmetika. Orly lakkok (kicsit drágább, mint közvetlenül a Perfect Nails-től, 2050Ft/db, 18ml, szállítási díj 1290Ft, 15.000Ft felett pedig ingyenes) !

20% Aphrodite - Bp. XIII., Visegrádi u. 60 alatti üzletben. A kedvezmény csak a termékekre vonatkozik, oktatásra nem. A kedvezmény a www.aphorite97.hu webáruházban található termékekre is érvényes a készlet erejéig.
http://pedikur.manikur.mukorom.webaruhaz.aphrodite97.hu/
Otthoni és professzionális felhasználók számára is vannak termékek. Pedikűr, manikűr, műköröm, kozmetika. Eszközök, díszítők. Cuccio és Crystal deo. Color Club lakkok (990Ft/db, 15ml, GLS szállítási díj 990Ft, 20.000Ft felett ingyenes)!

30% NYX - felhasználható az www.alveolashop.hu oldalon NYX termékekre, bár lakkok nincsenek.





Vannak már terveitek az idei shopping napokra?

Mystyck

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése