Rólam

Szia!

Olyan sok szép körmös blogot követek már évek óta, hogy elkezdett bennem is megfogalmazódni, hogy de jó lenne, ha nekem is lenne egy... Hát most eljött ennek is az ideje, remélem sok kellemes időt fogunk itt együtt eltölteni ;)

Akkor most merüljünk el egy kicsit az én függőségem történetében, mert több száz darab tulajdonosaként szerintem ezt már bőven lehet függőségnek nevezni.
Tizenévesen kezdtem festeni a körmeimet, de nem ám napi vagy kétnapi gyakorisággal mint most. Aztán jött a műköröm, amit pont azért hagytam abba, mert már nem tudtam elképzelni, hogy közel egy hónapig ugyan olyanok legyenek a körmeim. Ezután valahogy minden ment magától...jöttek a külföldi blogok, majd a hazaiak, a lakkjaim száma meg csak nőtt...most pedig itt vagyok!

Kedvenc divatszínem évek óta a szürke. Szerintem minden csak nem uncsi. Ezen kívül inkább a sötét színek vonzanak. Gyakran használok kéket, pirosat, feketét. Szeretem a matt, a repesztő és a mágneses lakkokat. Oda és vissza vagyok a glitteres fedőlakkokért is. A tavalyi nagy textúrált trend pedig szinte nekem lett kitalálva! Nem gondolom, hogy márka sznob lennék, ennek ellenére egyre jobban érdekelnek a külföldről rendelhető darabok...

Kezdésnek ennyi jutott eszembe, de útkörben úgyis minden ki fog derül.
Még egyszer, üdvözöllek a blogomon!

Mystyck

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése