2015. január 2., péntek

Ciaté Jewellery BoxTovább...

Az év első bejegyzésében a szilveszteri manikűrömet szeretném Nektek megmutatni. Nálunk nagy volt a sütés-főzés, ezért nem igazán volt időm bonyolult mani készítésére. Már hónapok óta megvan életem első Ciaté lakkja, de még nem került ki a blogra. A Jewellery Box a 2013-as Treasured Possessions hat darabos kollekcióban jelent meg. Ciaté ezt írja róla: for any girl's night on the town...


Elsőre picinek tűnik ez a félköríves üveg, pedig 13,5 mili lakkocskát rejt. Enyhén kiszélesedő, egyenesre vágott, nagyon jól használható ecsete van. A lakk maga pedig nagyon érdekes, mindmáig nem tudom beazonosítani a finist. Az alap átlátszó, ez van tele matt fekete mikroglitterrel és arany-holo hatszögekkel. Amit viszont nem tudok, hogy vannak-e benne homokszemcsék. A felülete matt, érdes és karmolós, de látványra nem túl egyenetlen. Két rétegben tökéletesen fed, hipergyorsan szárad! Most sem használtam fedőlakkot.

Valamiért eddig csak az ezüst-holo vonzott, pedig ez az aranyos párosítás is szép, megvolt a tűzijátékfény hangulata :)

Hogy tetszik a mai lakk? Van már Ciaté lakkod?Mystyck8 megjegyzés:

 1. nehéz volt leszedni?
  amúgy tényleg nagyon szép :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon különleges lakk :) Még nem tudom eldönteni tetszik-e, de rajtad jól áll :)

  VálaszTörlés
 3. Az üvege csodaszép, a lakk nekem nagyon fura, kicsit homokos hatású? A glitterek sokszínűsége annyira nem jött át a monitoron, az üvegben viszont látszik. Hangulat kell hozzá, az biztos :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vaku nélkül körmön nem holozik különlegesebben. Élőben is kell neki a lámpafény, hogy olyan szemkápráztató legyen.

   Törlés