2014. február 17., hétfő

Essie haul


Tovább...

Biztos sokan hallottatok róla, idén januárban a 2mbeauty boltkiürítést rendezett a pesti üzletében és 2000 Ft / 5 db áron vásárolhattuk meg a lakkokat. Ezek az első Essie lakkjaim, de annyi szépet és jót olvastam róluk, hogy nem hagyhattam ki a lehetőséget. Az akció harmadik vagy negyedik napján értem csak oda, már eléggé le voltak fosztva az állványok, de még így is bőven volt miből válogatni. Aki esetleg lemaradt, vagy nincs lehetősége ellátogatni az üzletbe, az pótolhatja a webshopból.
Olvastam hideget-meleget az üzletről, hogy bontottak a lakkok, vagy hogy nem valami kedvesek az eladók...nekem semmi ilyesmi rossz tapasztalatom nem volt velük.
Nem tudom pontosan mi az oka a raktárürítésnek, remélem nem zárnak be, mert másik hazai forgalmazóról nincs tudomásom. A lakkok nem a legújabbak, sőt, az elmúlt pár év kollekciói el se jutottak még ide, hátha most érkeznek.
A lakkokról összességében annyit, hogy inkább híg állagúak, régi típusú, hosszú, vékony, hengeres az ecset, ami nagyon csíkoz. Három vékony vagy kettő vastagabb réteg kell a szép eredményhez. A harmadik réteg már lassan szárad. Tartósak, és fényesek lesznek ha van türelmünk kivárni. Luxusérzete van a márkának számomra. Az üveg minimalista, 15 milit rejt, lekerekített sarkú kocka, tetszik a felirat is.Sand Tropez 745: sárgás-barnás nude, nehéz szépere eldolgozni. Nem a legjobb a bőrszínemhez. 2011 tavasz
Playa del platinum 718: szürkés nude. 2010 Resort kollekció
Da bush 753: kicsit szürkés halvány zöld. 2011 Resort kollekció
Cocktail bling 768: érdekes szín, egyszer kék, egyszer szürke. 2011 Cocktail Bling kollekció
Forever Young 656: igazi, sima, klasszikus piros. 2008Macks 352: mély piros, zselé lakk, átlátszóbb és fényesebb mint egy krém.
Berry Hard 487: mély bogyó szín, borvörös. 2008
Velvet Voyeur 732: nagyon sötét lila, kis bordós fénnyel, két rétegben majdnem fekete, de még lila. 2010
Luxedo 736: nem fekete, csak annak látszik. Ez bizony nagyon-nagyon sötét lila. 2010
Little brown dress 728: nagyon sötét csoki vagy kávé barna, két rétegben elég feketés. 2010

Voltatok a 2mbeauty-nál? Van valamilyen Essie lakkotok?

Mystyck

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése