2014. június 10., kedd

33DC - #9 indian - Essie 487 Berry Hard



Tovább...

Eddig, a kihívás során, a mai forduló volt az, ami a legnagyobb fejtörést okozta, mert nem igazán vagyok tisztában az indiai körömdíszítéssel. Ahogy rákerestem, azt láttam, hogy leginkább a piros, az arany és a díszítő kövecskék uralkodnak. No meg persze a hennát se felejtsem ki.


Alapnak az Essie Berry Hard-ját választottam, ami a 2004-es őszi Lucious kollekció része volt, igazi alapdarab, még mindig nagyon közkedvelt, könnyű is beszerezni. Pláne mióta 2012 őszén ez az "oxblood" volt a porondon. Gyönyörű, sikkes, nőies, bár az is igaz, hogy ha mélypirosra vágyom, ritkábban nyúlok ez után a barnás alvadt vér szín után. Van valami a vörös körmökben, ami miatt időről időre kedvem támad hozzá, és mindig olyan érzésem van, hogy túl kevés ilyen lakkom van... most is vágyom pár Color Club-ra :D A vörös szín démoni, dögös, vampos, de mégsem az a bizonyos "szexi", mint egy piros, ahol egyből jön az érzés is, hogy elő kell venne a magassarkút. Szokásos Essie minőség, abból az egyik legjobb darabom, kicsit hígabb, zselésebb állagú, ezért három rétegben fed, de hamar szárad és fényesre!




Nem nagyon használok aranyat, végül csillogásnak a NYC Light Up!-ot választottam, aminek az alapja arany glitterpor, ebben úszkálnak a nagyobb, ezüstös arany hatszögek. Díszítéshez az Essence régi Twilight limitáltját, A Piece Of Forever-t használtam, amit máig nem tudom, miért vettem meg. Az üvegben gyönyörű, mint a folyékony arany, mégsem tudom megtűrni magamon.




Ennyi lett volna mára. Nektek hogy tetszett az eheti feladat?



Mystyck


6 megjegyzés: