2014. június 9., hétfő

Essence Effect Nail Polish Holo Jewels Bejeweled & Crystal Nails 46



Tovább...

Mára két egészen új szerzeményemet hoztam el. A Crystal Nails egy hasonló márka, mint a Moyra, körmös bolttal, webshop-pal, lakkokkal, sok-sok műkörmös cuccal. Ha jól rémlik, tavaly jöttek be a Rosmann-ba pár lakkal és ápoló termékkel, ezt a kis galambszürkét választottam elsőnek. Egy pici rejtett csillám is van színben, alig-alig látszik, csak egy kis fényt ad. Három rétegben használtam, hígabb állagú, könnyű volt kezelni, hamar meg is száradt. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne, az a hosszú kupakja, nagyon esetlen vagyok vele.

A másik újdonság az Essence új Effect Nail Polish lakkok közül a Bejeweld. Egy opálosan csillogó alapban úszkálnak a többféle méretű csillogó hatszög glitterek, amik kicsit a "Cool Breeze"-re emlékeztetnek. Szép, szép, de az én fogalmaimban nem ez a "holo jewels". Sőt, a java még csak most jön. Az ecsete széles és lapított, amit nagyon jó lenne használni, de valami eszméletlen merev szálakból áll. A lakk állaga pedig irtó sűrű, ezért felkenés helyett inkább "fellapátolás" volt az, amit műveltem vele. Egy retegben használtam, de látványosan vastagra száradt, ami szerintem sokaknak nem fog tetszeni. Két nap után a körömágyamnál elkezdett felválni, ezért néznek ki így a képeken. Azt, hogy az effect lakkokat önálló, vagy fedőlakknak találták ki, nem tudom, de a Bejeweld-nek nincs fedése, ezért mindenképp kell alá színes lakk.





A Crystal Nails-t jó vásárnak tartom, szerintem még ki fogok próbálni pár árnyalatot.




Van Crsytal Nails lakkotok? Vettetek már valamit az új Essence Effect lakkok közül?



Mystyck

10 megjegyzés:

  1. Kár hogy ilyen rosszul szerepel az Essence, pedig régóta szemezek vele. Egyébként a két lakk együtt nagyon jól néz ki, olyan mintha vízcseppek lennének a körmeiden :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Vártam már ezeket a kis Effect lakkokat, hátha essence ismét visszatér a kedvelt márkáim közé. Meglátjuk, még nem adom fel, sok szép van még közöttük.

      Törlés
  2. Hát, még ha körülményes is az Essence lakk felvitele a végeredmény szerintem megéri. Csodásan mutat a körmeiden, olyan, mintha vízcseppes lenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Sok mindenre hajlandó vagyok szép lakkért, lehet itt az a baj, hogy mindig a Cool Breeze ugrik be, és hogy az jobban tetszik.

      Törlés
  3. Nekem a Hold felszíne jutott róla valamiért eszembe azokkal a "kráterekkel".

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik ez a mani. Bár a CN lakkokat kifejezetten utálom, volt három is, mind a három egy nap után lepattogott. Anno az első blog talira elvittem hátha valakinek nem viselkedik úgy a körmén mint nekem, egy rózsaszínt megtartottam, de nagyon ritkán veszem elő, talán nyáron a lábujjamon a körmöt azzal festem ki, oda jó lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon rosszul hangzik, akkor lehet nem is az essence a hibás, tesztelnem kell majd őket külön. Pedig a honlapon láttam pár izgibb színt. :(

      Törlés
  5. tényleg olyan mintha vízcseppek lennének a körmeiden. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Messzebbről olyasmi csillogása van a glittereknek :)

      Törlés