2014. június 6., péntek

Moyra Sea Salt 887 Summer Storm



Tovább...


Kedden volt lehetőségem ellátogatni a Moyra Shop-ba, pont amikor kirakták a két új kollekciót. A Sea Salt lakkok közül rögtön hármat is elhoztam, ma a Summer Storm bogyószínről lesz szó. Ez alapján a promokép alapján nem lehetett tudni, hogy milyen is lesz a lakkok finise, egészen meglepett itthon, hogy milyen kis különlegesek lettek.


Adott egy crelly (zselésebb krém) alap, ebben úszkál a kétféle méretű matt fehér mikroglitter. Használat közben olyan, mintha a speckled eggs (tojáshéj) lakkok zselés változata lenne. Közepesen pigmentált, elég a két réteg, de ennek a finisnek jót tesz a három, így több glitter jut a körmökre. Az állaga jól kezelhető, hígabb, a normálnál kicsit hamarabb száradt. Nem használtam fedőlakkot, így egy-két glitter picit tapintható maradt. Vizes csillogású és olyan "csúszós" tapintású, mint a zselé lakkok. A Summer Storm egy pirosas lila szín, ebben érvényesülnek legjobban a glitterek. Szőlőre vagy inkább erdei gyümölcs lekvárra emlékeztet. A tartóssága nagyon jó, két és fél nap alatt még nem kezdett el kopni és lemosni is könnyű.






Az, hogy a kollekciónak mi köze a tengeri sóhoz, azt sajnos nem tudom beleképzelni, ennek ellenére nagyon kis egyediek lettek, szép színekkel. Én még a fehéret és a narancspirosat hoztam el. Mindenkinek ajánlom, tökéletes kis nyári lakkok :)




Tervezitek megvenni valamelyik színt?



Mystyck

8 megjegyzés:

  1. pont ez az egyik lakk amit kinéztem magamnak
    annyira tetszik,hihetetlen jól néz ki ez az árnylat.
    szerintem felvásárolom mind olyan szuperek és egyedinek tűnnek.
    amire nagyon fáj a fogam az az Ariel,arra extrán kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá! :) Mind különleges, Ariel egy nagyon feltűnő árnyalat, vonzza a tekintetet. Még kicsit szoknom is kell, nem vagyok egy narancsos :D

      Törlés
  2. Eljutok egy Moyra boltba ebből szerzek. Nagyon tetszik. Bár a sót én se értem benne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére a fantáziájuk a promo helyett inkább a lakkoknak jutott.

      Törlés
  3. Szerintem a szemcsék olyanok, mintha még nem feloldódott sódarabkák lennének, gondolom, innen jött a név. Mindenesetre csodás ez az árnyalat, és alig várom, hogy nálunk is megjelenjen ez a termékcsalád :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam max lekvár :D Mind csodás lett, csak a fehér lóg ki kicsit a sorból.

      Törlés