2014. június 2., hétfő

Sally Hansen 820 Loden Green & China Glaze Crackle Glaze Cracked Concrete + DM kupon hír!


Tovább...

Mára ismét, egy korábbi manikűrt hoztam, ráadásul nem is annyira "csajos", de azért remélem, Nektek is tetszeni fog :)


Tavaly őszre hozta össze Sally Prabal Gurung-gal, ezt a kis limitált szériát. Szeretem az ilyen megmozdulásaikat, mindig jók szoktak lenni. A tavalyi év a terep zöldé volt, és nem csak szerintem az egyik legszebb verzió erre a Loden Green. Több hasonlót is beszereztem nemrég, de egyértelműen ez a kedvencem! Egy meleg, de nem sárgás tónusú, olívazöld színről van szó. Minden szép és jó benne, kedvelem a CSM lakkokat. Két rétegben használtam. A Fragrance Direct oldalról rendeltem.




Szerintem csodás, imádom viselni! Mégis meguntam pár nap után, de mivel hibátlan volt, nem volt szívem lemosni, így jött rá a China Glaze repesztő lakkja, a Cracked Concrete. Ezek itthon nincsenek, még az első CG lakkjaim egyike, ebay-ről. Tipikus repesztő lakk, már az ecseten elkezd száradni, így nem a legkönnyebb felkenni. A finise teljesen matt, fekete háttér előtt már van rajta fedőlakk.



Itt jön az, hogy nem a legjobb színkombináció volt ez Tőlem, nagyon elnyomják egymást. A CG honlapján van egy videó, hogy hogyan is kell használni őket, ott piros alapra kenték, Én is úgy használtam anno először, és higgyétek el, tényleg sokkal szebb lett a végeredmény!


DM kupon hír!
Az új, 150 pontos kuponfüzetben van egy, "-50%"-os Sally kupon! Egy kuponnal több termék is megvásárolható, a füzet szeptember végéig érvényes, szóval nem kell rohanni! Nekem már van egy jó kis kívánság listám :)





Hogy tetszett a mai őszies mani? Megvan valamelyik lakk?



Mystyck

9 megjegyzés:

  1. Remélem nem sértődsz meg, de erről nekem valami mocsári szörny jut eszembe. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy sértődöm! Tudom, hogy ez a világ egyik legnőietlenebb színe! Elvont vagyok :D

      Törlés
  2. Az én ízlésemnek kicsit furcsa ez a párosítás, bár azt hiszem külön-külön sem nyernék el a tetszésemet ezek a színek. Egyébként kifejezetten dinoszaurusz tojásokra emlékeztet ez a mani :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utólag Én is rájöttem, hogy csak a fejemben volt jó ötlet. Ez aranyos volt, dínótojás :D

      Törlés
  3. nekem tetszik a SH lakk. érdekes és mégis szép a színe.
    ezt a fajta fedőlakkot én nem kedvelem.

    VálaszTörlés
  4. Én sem szeretem az ilyen zöldeket, de a körmödön brutál jól mutat*-*

    VálaszTörlés
  5. Köszi Lányok! Örülök, hogy nem csak Nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. Az én ízlésemnek tökéletesen megfelel, és olyan, mintha valami katonai terepminta lenne :-D A kuponfüzetet pedig ki KELL váltanom :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre, megnyugtató kicsit, hogy nem csak én akarok ilyeneket Magamra kenni! :D Augusztus környékére tervezem én is a füzetet kiváltani.

      Törlés