2014. július 21., hétfő

Sally Hansen Blue Rose



Tovább...


Sally-ről és a divathetes kollaborációkról már eleget írtam szerintem, hogy mennyire tetszenek. A Prabal Gungung-gal közös 2012-es őszi kollekcióból már szerepelt többször az Ivory Skull és az Ion is, de még a Pumice-ra vágyom, az nincsen meg. 


Mára viszont a Blue Rose-t hoztam ami egy kopott, fakó, középkék. Tiszta kék, nincsen benne semmi lila. Azt olvastam róla, hogy a China Glaze kedvelt First Mate-jének a tökéletes dupe-ja. Nincs meg az adott lakk, ezért nem tudom, hogy ez mennyire igaz. A minősége kiváló, enyhén krémes, kicsit nehezebb és szuper pigmentált! Ha elég ügyesek vagyunk, akkor egy réteg is elég, Én most kapkodtam, ezért kellett a második is.



Számomra ezek a színek testesítik meg az eleganciát, pedig általában azt szoktam olvasni, hogy milyen "unalmasak". Bármilyen színházi eseményre, vagy vacsorához bátran veszem elő, ennek ellenére hétköznapra sem érzem túlzónak (persze csak olyan helyre, ahol nincs öltözködése szabályzat). Bármelyik bőrtónussal jól mutathat.




Mit gondoltok a mai lakkról? Kedvelitek a kéket?



Mystyck

2 megjegyzés:

  1. imádom ezt a színt, mintha nekem találták volna ki! rajtad is nagyon jóláll! :)
    és amúgy én sem értem azokat, akik szerint ezek a színek unalmasak... nálam most éppen a Zoya Sailor lett hirtelen nagy kedvenc hasonló kategóriában, de mivel a lilás beütésűeket is nagyon kedvelem, így a China Glaze Queen B-vel fej-fej mellett állnak ők ketten.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszöm! :D Queen B-t nézegettem egyszer még élőben is, mégis otthagytam, mert hasonló...amint hazaértem, máris bántam a dolgot :(

      Törlés