2014. október 7., kedd

33DC - #26 something from pinterest - plaid nail art



Tovább...




Mára a Pinterest-ről kellett választanunk valamit. Nagy rajongója vagyok az oldalnak, így kicsit gondban volt, hogy melyik nail art-ot válasszam a sok közül. Végül egy őszies takaró vagy pléd minta mellett döntöttem (bézs alappal tiszta Burberry hatása lenne). Persze kicsit változtattam az eredetin.

A felhasznált lakkok: Orly Mirror Mirror, Red Flare, Flormar Snow White, Maybelline 23 és Lovely Top Jewels Nr2. Ezt az utolsó toppert nézzük meg kicsit közelebbről is.

A héten fedeztem fel a Rossmann-ban a Lovely új, limitált pin up stílusú kollekcióját, négy csodás topperrel. Ezek közül a Nr2-est hoztam csak el, ami egy piros-fekete különlegesség. Kétféle méretű fekete és egyféle piros teljesen matt glitterrel van tele az alap. Olyan, mintha kartonból lennének kivágva a kis konfettik!

Végül ilyen lett az Én verzióm a fenti manikűrre:






A két Orly a Fragrance Direct-ről van, mindkettő szerepelt már saját bejegyzésben. A szürkét akkor szidtam, mert valami borzalmas takony állaga van (ezt nem tudom szebben mondani), most kicsit el is vagyok keseredve, mert rendesen felhígítottam (így már ugyan nem 3FREE), de még mindig nem az igazi. Kidobni viszont semmiképp sem fogom, mert imádom a színét.




Hogy tetszett a mai forduló?


Mystyck



8 megjegyzés: