2014. október 31., péntek

China Glaze Apocalypse of Color But of Corpse



Tovább...

A China Glaze Halloween-re tervezett Apocalypse of Color kollekciójából egy darabra biztos voltam, hogy benevezek, ez pedig a But of Corpse. Csak rosszat olvastam erről a lakkról, semmi mást, mégis kellett. Egyszerűen ez maga az üvegbe zárt Halloween, nem tudtam élni nélküle :)

A középzöld alapot arany és ezüst csillámlás teszi metálossá, és még fekete mikroglitterek is úsznak benne! Na itt a vége a jó résznek. A használata valami borzalom. Iszonyú sűrű és darabos a formula, ráadásul az ecseten már elkezd szárad. Elég pigmentált ahhoz, hogy fedjen egy rétegben, de ezzel a vékony ecsettel nem tudtam foltmentes fellapátolni, ezért kellett a második is. A finise valami félmatt, szaténos jellegű, a glitterek picit kiállnak és érdesebbé teszik a felületét.



Miután túltettem magam a felkenés megrázkódtatásain nem győztem gyönyörködni benne, teljesen magával ragadott, imádtam, de a java még bőven hátravolt. A második nap szinte az összes ujjamról lepattogott a komplett lakkozás. Ha esetleg ennyi még nem lett volna elég, akkor hozzáteszem még, hogy rendesen sárgítja is a körmöket.







Nagyon sajnálom, hogy egy napnál tovább nem lehet hordani, ennek ellenére nem bánom, hogy beruháztam rá. Ha CG esetleg javítana a formulán és kiadna más színeket is, tuti vevő lennék rájuk :)




Hogy tetszik ez a lakk? Tervezel valamit CG új kollekciójából?



Mystyck



**Ez egy időzített bejegyzés, mert elutaztam a hétvégére. Vasárnap amint hazaérek, válaszolok minden hozzászólásra! Jó hétvégét és Kellemes Halloween-t Mindenkinek!**

4 megjegyzés:

  1. Eleinte nekem nem tetszett ez a lakk,aztán hírtelen fordulat állt be nálam.Egyszerűen kell !!! :D Nagyon tetszik rajtad is.Valószínűleg megveszem amikor hazamegyek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Első perctől nagyon izgalmasnak tartottam, még a hússzínűn gondolkodtam, de élőben már túl pink volt.

      Törlés
  2. Ezek után? Engem nem kárpótol a látvány. Főleg, hogy nem tartós.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy csak a gyűjtőszenvedély vehet rá valakit, hogy akarja :-)

      Törlés