2014. október 8., szerda

Essence Glitter Jewels Party In A Bottle



Tovább...

Újabb Essence Effect Nail Polish, ezúttal Party in the bottle!

Ez egy microglitteres lakk, ezüstös zöldes-türkizes színben. Két réteg és körmök tényleg úgy ragyognak, mintha ékszerből lennének, egyszerűen csodás! Legalábbis az első nap, merthogy a másodikon elkezdett potyogni. Válogatás nélkül mindenhonnan, de leginkább oldalról és a körömvégekről. A képeken is úgy néz ki, mintha foltosan kentem volna fel, pedig nem is. Ja, és mindezt fedőlakk mellett!









A szín nagyon tetszik, de ennyi, nem hiszem, hogy rohanni fog a többi hasonló finisű Essence lakkért, pedig a lilán erősen gondolkozom. Azt olvastam, hogy nagyon hasonlít a Picture Polish Ariel's Tale-re, nem tudom ebben mennyi az igaz.

Ennél a lakknál próbáltam ki először az Ebelin szivacsos lemosóját és valami fantasztikus! Percek alatt leszedte rólam ezt a glitter áradatot, annak ellenére, hogy acetonmentes.





Hogy tetszik a mai lakk? Megvan esetleg valamelyik Essence Glitter Jewels árnyalat?



Mystyck

4 megjegyzés:

  1. A tavaszi szortiment frissítéskor vettem pár Essence lakkot. Egy kivételével mind nagy csalódás volt. Szépek felkenve, de volt olyan, amelyik már aznap kezdett lepattogni. Szóval, bár most is megnézetem az újakat, de nem csábítottak el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére Én még csak keveset. Nagyon szépek, de egyikkel sem voltam 100%-ig elégedett. Egyenlőre még él a kiváncsiságom :-)

      Törlés
  2. Nekem is van ilyen fémes glitteres lakkom, nagyon lassan szárad és fedőlakkal is csak egy napos a tartóssága...úgy látszik, ez a finish ezzel jár. Rám száradni viszont nem fog, mert eszméletlenül gyorsan fogy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ember lánya naivan azt hiszi, hogy ha már olyan nehéz levakarni őket, akkor az örökkévalóságig fent maradnának, erre kiderül, hogy mégsem. :D Az Nekem is feltűnt, hogy iszonyú gyorsan fogynak.

      Törlés