2014. október 10., péntek

Essence The Satin New York City Call



Tovább...

Mint ígértem, jövök is az Essence egyik új, The Satin finisű darabjával. Két árnyalatban érhetőek el, az Én választásom a New York City Call-ra esett, ami egy bézses taupe-os nude egy leheletnyi ezüstös csillámlással. A másik árnyalat egy pinkesebb nude szín.


Nagyon szép hidegebb bőrszínű árnyalat, félmatt (vagyis most inkább félfényes) finissel. Jöjjenek inkább a technikai részletek, mert szerintem azok érdekesebbek: a korábbi The Suede-hez képest kicsit hígabb, könnyebben kezelhető állaga van, és hamarabb is száradt. Viszont itt már két réteg kell a teljes fedéshez, így összességében megint csak nagy sokára végeztem a manikűrrel.






Nagyon tetszik magamon a színe is és a finise is. Szurkoltam, hogy jobb legyen, mint az előző, de sajnos nem így lett. Kérdés, mikor lesz legközelebb türelmem felkenni. Ez a két sikertelen vásárlás után, most egy időre tuti felfüggesztem a color&go lakkokkal a kapcsolatom.




Hogy tetszik ez az árnyalat? Tervezed valamelyiket beszerezni?



Mystyck

14 megjegyzés:

  1. nagyon szép színe van.Én pont most vettem pár satin lakkot-nem essence- kíváncsi leszek mennyire száradnak jól.
    Az essence-el kapcsolatban szkeptikus vagyok egy ideje,bejönnek a kollekciók,de nem veszek soha,félek,hogy nem száradnak gyorsan...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amire lehet tenni fedőlakkot, azzal bátor szoktam lenni. Nálam a szatén lakkok valamiért lassan száradnak, kivéve az OPI-k.

      Törlés
  2. Jól néz ki a képeken. Kár, hogy én itthon le vagyok tiltva a bőrszínű lakkokról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy hogy? Nem szeretik rajtad? Itt nem nagyon szólnak bele, hogy mi van rajtam.

      Törlés
  3. Nagyon tetszik a színe és a finishe is!:)

    VálaszTörlés
  4. Én már nem is kísérletezem Essence lakkokkal. De: hasonló finish, nagyobb nude színválaszték, gyors száradás és tartós= Moyra Silk Nude. És még olcsóbb is, mint az Essence. Nálam új szerelem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézegettem a képeket róluk, de még nem jutottam el a Moyra boltig. Ezek szerint ideje lenne. Köszi a tippet!

      Törlés
  5. Szép-szép, de nekem a Moyra könnyebben beszerezhető és jobban bízok benne. Valamiért az Essencet nem szereti a körmöm, botrányosan gyorsan kopik.
    Nálunk is mindig megkérdezi férj, hogy minek ilyenre kifesteni?? Neki minden nude szín fölösleges, mert alig látszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kopással se ennek se a suede-nek nincs gondja, legalább négy napig szépek. Csak nem akar megszáradni. Megkérdeztem Tőle, szerinte nem felesleges, ha csak ritkán jut eszembe :-)

      Törlés