2014. október 4., szombat

Mini OPI Haul


Tovább...

Eleinte gondolkodtam kicsit, hogy megosszam-e ezt a haul-t, mert "csak" egy mini vásárlásról számolhatok be, de úgy érzem megérdemli.

A héten volt a névnapom és a Barátom elkísért az OPI Hungary-hez, a Hungária körútra :) (Nézzétek meg a nyitva tartást, mielőtt elindulnátok, mert pénteken zárva vannak!) Ők a hivatalos hazai forgalmazói a márkának, és nem semmi, hogy 23 éve töretlenül működnek ugyan azon a helyen! A bejárat felett még a régi logó áll, nagyon szép és nagy a hely, tele mindennel, ami a körmeinknek csak kellhet!

Két kedves hölgy segít a válogatásban, merthogy van miből. Reszelők, fém eszközök, ecsetek. A rengeteg fajta és kiszerelésű Avoplex és Avojuice ápolók, az összes fajta OPI alap- és fedőlakk, mini és teljes kiszerelésben. Na és persze a lényeg, a színes lakkok! Az összes fel van kenve színmintára, meg tudjuk nézni és tapogatni őket. Darabja 2500 forintért lehet a mienk. Idén még várható három-négy új kollekció, ezek színmintáira is vethetünk egy pillantást.

Van két kosár és egy állvány, ahonnan az akciós színek közül válogathatunk, 800 forintos darabáron. Nagy a választék itt is, mindenképp megéri keresgélni kicsit közöttük. Most amik voltak: repesztők, pár glitteres, francia manikűr színek, csillámos darabok és pár őszi szín.

Jöjjön is rögtön amiket vettem, illetve kaptam:

Az első három árnyalatot az akciós részlegből választottam. Ezek a darabok mind régi kollekciókból kerülnek ki, a hölgyek el is mondják, mikor segítenek, hogy előfordulhat, hogy otthon majd hígítani kell. Szerencsére ezeket egyenlőre nem kell, tökéletes állapotban vannak! Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy már nincs rajtuk a nevük, Én pedig nem vagyok elég pro, hogy beazonosítsam őket. Ha van ötletetek, hogy melyek lehetnek, annak örülnék :)


Az első egy pirosas lilás zselé lakk. Nincs túl sok tapasztalatom ezzel a finissel, remélem jóban leszünk.

Update: Megpróbáltam rákeresni és amit találtam az a 2011-es tavaszi Texas kollekciós "sorbet" finisű árnyalatai, ezek közül is a Houston We Have A Purple az esélyes így képekről.

A másik kettő tipikus őszi-téli színek, egy pirosas lila és egy sötétkék, krém finissel.

 Ezt a limitált darabot a Drágám választotta Nekem ajándékba, a Coca Cola kollekcióból, a neve pedig Today I Accomplished Zero. Fekete zselé vörös glitterekkel. Hogy egyedi lenne? Nem, elég sok hasonló zselé-glitter kombót láttunk már. Akkor mégis minek? Mert csodás minőségű, extra dögös és extra vampy!! :D


Ezt pedig magamtól kaptam ajándékba (ez de hülyén hangzik kimondva... :) ). Életem első Designer Series darabja, a tavaly megjelent Pewter. Ez az OPI különleges, prémium vonala, szép, matt ezüst kupakkal. Eddig az ára miatt erősen húztam a számat, de most belevágtam (3800Ft). Szürke zselé alapról van szó, benne többféle ezüst glitterrel, mindez teljesen matt homok finissel! Miután megtapiztam a mintán, nem tudtam visszatenni. Lenne még pár árnyalat innen, amit elfogadnék, főleg az idei Titanium, bár az még nem érkezett meg sajnos, de keressetek rá, mert a mintán egy kész csoda volt az a lakk!

Legközelebb, ha megyek, tuti beszerzek egy üveg reszelőt és egy Avojuice kézkrémet is.


Amiket még nagyon szerettem volna, az Alcatraz...rocks és a 4 In The Morning, de róluk már sajnos lecsúsztam.

A mostani Coca Cola széria árnyalatai is nagyon jól néznek ki, de nagyon limitáltak, szóval ha szeretnétek belőlük, akkor minél hamarabb látogassatok le hozzájuk.




Szeretitek az OPI lakkokat? Voltatok már a Royal Nails-nél?



Mystyck

12 megjegyzés:

  1. Évekig ott mentem el mellette :D De azt hittem csak nagykeresek mehetnek, és már jó rég tervezem hogy odamászom, csak sosincs rá időm, de most meghoztad a kedvem, remélem ebben a hónapban el tudok menni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magánszemélyként is lehet perszem, de csak kisker áron :)

      Törlés
  2. az első három lakknak nincs neve?
    én félek így lakkot venni,ha hamis?!
    a ds lakkok nagyon szépek arra kíváncsi vagyok.A Coca Cola szeriás lakkot én is akarom.Olyan szé felkenve :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát mégis csak a hazai forgalmazó, csak nem csinál olyat. Megéri egyáltalán lakkokat hamisítani? Volt nevük, csak leesett az aljukról. Nem mindegyik ilyen, volt amelyiken rajta volt, csak amik tetszettek, azokon pont nem.

      Törlés
    2. A kék tuti az I Saw..You Saw...We Saw...Warsaw. :) Nekem is megvan ez a szín.

      Törlés
    3. Ó, nagyon remélem, hogy igazad van, mert az egy csodás szín! <3

      Törlés
    4. Igen, ez határozottan az :D

      Törlés
  3. Az első nagyon tetszik, a Coca Colásat ismerem, de nekem sötét, ill. túl csillogó.
    Van pár Opi lakkom, tényleg szépek a színek, de rajtam nem tartósabbak, mint egy átlag lakk. Kb. 2 éves lakkom sűrűsödött be végre és nem kell 3 réteget felkenni belőle.
    Ez tényleg furcsa, hogy nincs nevük, de azért talán az OPI-nál csak nem adnak el hamis lakkot, nagyon durva lenne!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az árukon kívül mindent szeretek bennük, rajtam gyorsabban száradnak és jobban is bírják. Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy náluk valami nem igazi.

      Törlés
    2. Nekem már volt hamis Opim, pedig olyan helyen vettem, ahol Opikat árulnak, nem az utcasarkon. Más volt az ecset, az állag és bár volt neve, nem létezett, ez kiderült, mikor utánanéztem a neten, ügyes koppintás volt. A kupak is kicsit más volt. Tehát nem kiöntötték a lakkot és másik volt benne, hanem egy nagyon hasonló utánzat volt, eleve így legyártva.

      Törlés
    3. Hűha, ez nagyon durva!! Nem gondoltam volna, hogy ilyen van, most jól rám ijesztettél. Gyorsan elő is vettem az összes OPI-m, de semmi különbséget nem látok. Ugyan az a felirat, a kupak, az ecset...minden.

      Törlés
    4. Nem én találtam fel a spanyolviaszt, Mdollas Nails honlapján volt erről nagyon régen cikk és akkor világosultam meg, hogy az egyik Opim miért olyan ócska, a többi meg miért nem.

      Törlés