2014. október 13., hétfő

OPI & Coca Cola Today I Accomplished Zero



Tovább...

Mára az OPI CoCa Cola-val közös limitált kollaborációjának egyik lakkját hoztam. A kilenc árnyalatot egy-egy Cola termék ihletett, a választásom pedig a Today I Accomplished Zero.

Fekete zselé és piros glitterek kombinációja ez a vámpíros lakk. Mostanában gyakran mondom, hogy vámpíros, de ha egyszer ezek a kedvenceim :) Két réteg kell a teljes fedéshez, a száradási ideje pedig valami hihetetlen! Ez is az a tipikus öt perces manikűr volt, amikor felkentem. A végeredmény elég egyenetlen lett, nagyon kiállnak a glitterek, és az alap is majdnem teljesen matt, szóval mindenképp ajánlok rá egy-két réteg fedőlakkot.






Némelyik képen elég sötétnek tűnik, pedig nem az! Nagyon-nagyon szépen csillog!  Szerintem egyszerűen csodás ez a lakk!

A végére még pár kép és egy kis szösszenet:




Most hétvégén voltak a Glamour-napok, ezzel gondolom nem mondtam újat. Ezúttal nem csináltam se kuponos bejegyzést, se haul posztot, se kívánságlistát sőt, körömlakkot nem is vettem. Pénteken voltam a DM-ben, ahonnan két sminktermékkel, egy Rimmel szempillaspirállal és ezzel a Metallic Pomegranate-tal távoztam. Ezeken kívül még egy mellényre és egy Chealse-féle bokacsizmára vágytam, amikből az igazit sajnos nem találtam meg, ami annyira nem is baj, mert úgyis nemsokára jönnek a leárazások, akkor majd az enyémek lesznek. Végül is elégedett vagyok az idei Glamour-napokkal, mert nem költöttem felesleges dolgokra, mégis van zsákmányom, ami meg nagyon tetszik, és régebb óta szerettem is volna már megvenni őket.




Nálatok hogy telt a shopping-hétvége? Megvan valamelyik Coca Cola lakk?



Mystyck 

6 megjegyzés: