2014. október 17., péntek

Essence Hello Autumn Thermo Effect Beauti-Fall Red



Tovább...

A héten futottam bele a Müller-ben az érintetlen Essence Hello Autumn limitált kiadásba, és végre sikerült vennem egy Essence terméket, amivel elégedett vagyok!. Még szerencse, hogy nem vagyok sminkfüggő is, mert nagyon cukik a termékek ebben a kiadásban :)

Négy lakk közül választhatunk most, mind hőre színváltósok, a választásom pedig a piros lett, aminek a neve Beauti-Fall Red. A korábbi kék színváltós fedőlakkal ellentétben ezek önálló árnyalatok. Az állaga olyan crelly-s, két rétegben tökéletesen fed, egyenletes és fényes felülettel. Felkenve a szín (tehát amit melegben kapunk) egy nagyon élénk, nagyon meleg, nagyon stoptábla piros. Ezzel szemben az üvegben (tehát hidegen) egy kopott, tompa, meleg, barnás bordós árnyalat. Meleg, őszies árnyalatra számítottam, de közel sem ekkora kontraszttal.

Ilyen szobahőmérsékleten:




Ilyen lehűtve:




Kezdjük azzal, hogy nagyon tetszik és ajánlom is minden MELEG, sárgás bőrszínű lánynak, és folytassuk azzal, hogy Én nem vagyok az. Hideg, nagyon pink tónusom van eredetileg, ehhez képest most olyan durván sárgásnak hatok, mint amit már régen láttam. :D

A végére egy kis szösszenet: tavaly ilyenkor azon berzenkedtünk, hogy a Catrice árat emelt. Na most követte a példát az Essence is, nem csak a limitáltak, hanem úgy az egész márka. Nem azt mondom, mert még ezzel a plusz pár száz forinttal is pénztárcabarát márkának számít, de akkor is. Kíváncsi vagyok, mit fognak ehhez szólni a vásárlók, Én mindenesetekre tízszer is meggondolom, hogy kell-e még egy Effect Nail Polish, vagy sem...




Hogy tetszik ez a kollekció és ez a lakk? Tetszenek a színváltós lakkok?



Mystyck

12 megjegyzés:

  1. Hmm, nem rossz, de én is "hideg" vagyok :D Én nem is nagyon veszek Catrice lakkot, eddig egyetlen egy darabom van tőlük, de Essence sincsen sok. A Road Trip lakkokban gondolkodtam egy darabig, de olyan picikék voltak, hogy győzött az ész és nem vettem egyet sem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor egyik se fog passzolni ezekből. A Catrice-t nem bírom, se az ecsetet, se a formulát. Csak akkor veszek egy-egy limitáltat, ha nagyon egyedi.

      Törlés
    2. Érdekes, én nagyon szeretem a Catrice lakkjait. Az ecsete kicsit idétlen, de nekem használatnál semmi problémát nem okoz, az én "kis" (jelenleg kb 50 db-os) körömlakk-kollekciómba pedig mindig tud egy-két új színt csempészni. Legutóbb a Check&Tweed kékjével és barnájával, előtte a Celtica kiadás világos szürkéje, ez utóbbi tartós és szépen fed. Állandó kollekciósból a Plumbledore és a First up grape vagy mi, amik számomra kihagyhatatlanok voltak.

      Törlés
    3. A Plumbledore Nekem is megvan, tényleg jő vétel volt, csodás kis lakk!

      Törlés
  2. Eddig ez a thermo lakk tetszik a legjobban a blogokon látottak közül :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a kék is bejött, nagyon jól változtatja a színét, csak kicsit sajnálom azért, hogy fedőlakk.

      Törlés
  3. Wow.... most kicsit elkámpicsorodtam. Annyira nézegettem ezt a lakot, vagy háromszor fogtam a kezembe hogy megveszem, aztán mégsem. Féltem, hogy majd csak annyi lesz a thermo hatása, minta nude változatának, most meg sírok... :( Aaaaannyira szééép.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van a közeledben Müller? Csütörtökön a Corvin-ból hoztam el, akkor még mindenből volt. Jön az alap kollekcióba 4 thermo árnyalat, köztük egy bordó, bár még csak promo képen láttam őket.

      Törlés
  4. A piros a legjobb ebből a kollekcióból :)

    VálaszTörlés
  5. Tetszik, de én most kihagyom, rajtam nem érvényesülne a színváltás, mert mindig melegen tartom a kezeimet :D Az Essence lakkokat csak a lomoskosárból vagyok hajlandó megvenni max 350 Ft-ért, ennyit érnek reálisan. Az alacsonyabb árfekvésű lakkok között vannak sokkal jobb minőségűek, pl. Moyra, Golden Rose, inkább azokat veszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, a Moyra, a GR, meg a Flormar is jobban megéri, pláne most már, hogy az Essence drágább lett. Csak hát ugye ez mégis drogéria, ami sokkal könnyebben elérhető, főleg vidéken. Meg régen szerettem a márkát, bár nem volt a kedvencem, mégis rossz kiábrándulni belőle.

      Törlés