2014. április 21., hétfő

Golden Rose Holiday 88 (sand)Tovább...

Remélem mindenkinél jól telt a hétvége! :) A mai bejegyzés főszereplője a Golden Rose Holiday egyik újdonsága a 88-es sötétkék. Máris elárulok róla annyit, hogy a tavalyi év legszebb sötétkékje számomra!
világos szürkét már mutattam, semmi újat nem tudok mondani a minőségéről: két rétegben fed, hamar szárad és teljesen matt. Az árnyalat maga pedig egyszerűen csak gyönyörű! Számtalan szebbnél szebb árnyalata van a kéknek, sokan imádjuk is, hisz mindenkinek jól áll. Nem tudom megindokolni, hogy ez miért tetszik ennyire, de még a Barátomnak is feltűnt, Ő is megjegyezte, hogy mennyire illik hozzám, pedig látott már rajtam sok mindent...ennél sokkal különlegesebbeket is!Úgy látom megint kicsit túlzásba estem a fotókkal...nézzétek el nekem, most nagy a szerelem :)
Egyetlen negatívumot tudok csak mondani, mégpedig, hogy lemosáskor durván összefogdosott, egy napig sikáltam az ujjaim utána. Néhány fotón észrevehető, hogy kicsit pirosak az ujjaim, ami meg annak hála, hogy amit előtte viseltem, az is megfogott. Engem minden lakk összefogdos :D

Hogy tetszett ez a lakk? Van kedvenc kék lakkotok?Mystyck

6 megjegyzés:

 1. Wow! Akárhányszor látom, mindig egyre csodásabb! Kívánságlistás :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképp ajánlom beszerezni, annyira kis szép ;)

   Törlés
 2. Nagyon szép lakk, jól áll neked. Én egy másik szin beszerzésén gondolkodom :)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem nagyon nagyon jól áll Neked, ám magamon el nem tudnám képzelni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A finise tényleg az a vagy tetszik, vagy nem. Krém verzióban is biztos lehet találni hasonlót :)

   Törlés