2014. december 5., péntek

Claire's Metallic Dark Berry



Tovább...

Ismét (vagy még mindig) akciók vannak a Claire's háza táján is, így nem tudtam ellenállni a csábításnak. Természetesen nem jöttem ki üres kézzel. A Metallic Dark Berry egy multichrome (vagy duo) glass fleck finisű kis őszi csillogós darab. Hasonló finise volt a Misslyn Atmosphere lakkjának.

Egy sötétszürkés zselé adja az alapot, ebben vannak a metálos csillogású üvegszilánkok. Hogy ezek most duo- vagy multichrome-ok, az viszont már jó kérdés. Az üvegben nagyon színes, nagyon varázslatos a látvány. Pirosas lila, majd bronz, sárga, zöld, sőt még kék is. Körömre viszont csak ez a lilás bogyószín és a sárga került át. A fedése elég gyenge, három rétegben kentem fel. Utólag lehet elbírt volna még egyet.


Az üzletben nagyon ismerős volt, de nem tudtam felidézni, hogy honnan. Itthon már beugrott, hogy több márka (leginkább indie) hozott ki idén hasonló színű és finisű lakkokat.




Ezek az ebay-es gyöngyök eredetileg halvány sárgák, csak nem a legjobb a minőségük. A fedőlakk kicsit feloldotta a színűket, ezért ilyen furcsák.



Hogy tetszik a mai lakk? Kedveled a hasonló darabokat?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. nagyon szép ez a lakk rajtad!!!:O

    VálaszTörlés
  2. A lakk szép, na ezért szoktam teszteket nézni, mert az üveg alapján ki nem találnám, hogy milyen a színe felkenve. A gyöngyök elég furák az én ízlésemnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én kedvelem a gyöngyös díszítést, bár ezek valami szörnyűek, pláne ha azt nézem, hogy halvány pasztell sárgából indultak...

      Törlés
  3. Mindig forgatom a lakkokat a kezemben, ha a claires üzletekben járok, de már annyi lakkom van, hogy inkább nem veszem meg őket. Ez is csodás üvegben, de felkenve azért nem esem tőle hanyatt. Lehet, hogy a sok piCture pOlish miatt lakksznob lettem? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hiába van több száz üvegnyi, mégis mindig győz a látvány, hajlamos vagyok még mindig elcsábulni. Magamon a sznobbságot inkább az elvárásaimban érzem egyre jobban. Sokkal konkrétabban tudom, hogy mi tetszik és mi nem, mint mondjuk pár éve. Hogy meddig bírja, milyen állag a jobb, melyik ecset jön be, stb :)

      Törlés