2015. április 23., csütörtök

Picture Polish Lakodom & Zoya Payton



Tovább...

Mostanra az elmúlt pár hét abszolút kedvenc maniját hoztam, két scattered holo, PP Lakodom és Zoya Payton főszereplésével. Remélem tetszeni fog a rengeteg kép :)


A tavalyi blogger kollaboráció részeként jelent meg a Lakodom.  Kicsit vizes, gyengébben fed, de ez egy ennyire halvány szürkétől nem csoda, és tele van ezzel a rengeteg apró ezüst holo szilánkkal. Szabad szemmel is jól látszanak, ahogy az is, hogy mennyivel kisebbek, mint a Zoya pelyhek. Van egy kis kékes tónusa, de nem túl sápasztó, legalábbis szerintem nagyon jól passzol a bőrszínemhez. Eredetileg a Moscow-val díszítettem volna, de nem tetszett együtt a kétféle holo finis, így kötöttem ki a hasonló Payton mellett. Őt szerintem senkinek sem kell már bemutatni, két éve alatt sokunk szívét elhódította. A két márkának az ecsete is eltér, a PP sokkal szélesebb, könnyebb is vele lakkozni.



Ez a gyengén fed négy réteget jelent, ami szörnyen hangzik, és még így sem 100%-os a fedés sőt, Nekem úgy nem is tetszett magamon elsőre. Ezért kicsit csaltam és két réteg Seche barázdakitöltő alap fölé kentem egy rétegben. Élőben így szinte teljes a fedés, a Seche-nek van egy ilyen tejes, enyhén ezüst csillámos finise. 



A képeken talán annyira nem látszik de a két réteg Seche Rigdefiller plusz Lakodom plusz Seche Vite elég vastagra és zselé hatású száradt. Amikor ezt viseltem, szinte mindenki azt kérdezte, hogy műkörmöm van-e.




Nemcsak a pelyhek mérete tér el, a Lakodom-ban levők szinte mindig ezüstök, alig lehet egy kis színjátszást előcsalni belőle, Payton-nál már nincs ilyen gond, gyönyörűen szikrázik (ezt most nem negatívan értettem).


Mind a két lakkot imádom, semmi pénzért nem válnék meg tőlük. Viszont, a Lakodom-ot (ilyen áron) csak az vegye meg, akit nem zavar, hogy nem fed és nem is igazán holo-zik.





Hogy tetszik a mai nail art? Megvan esetleg valamelyik lakk? Van kedvenc holo pelyhesed?


Mystyck

8 megjegyzés:

  1. Szép mindegyik, a havas lakk és a Zoya is. Nincs meg egyik sem, mindig volt másik lakk, amit jobban akartam, és ezek valahogy lekerültek a listámról. Szép a mani, na de annyira vastag lett a lakkréteg, hogy azt feltételezték, műkörmöd van? Ismernek egyáltalán? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gyógyszertárban a pénztáros csaj pl nem ismer, na vele nehéz volt elhitetni, hogy nem az. :D Tényleg nagyon vastag, nem is csodáltam, hogy műnek nézik. A Seche Vite meg rátesz egy lapáttal, olyan mintha csillogó üvegbúra alatt lennének.

      Törlés
  2. Nagyon különleges lett.Nekem a Payton van meg,imádom!!!
    Amúgy ha választanom kell a Zoya-Storm a nagy kedvencem :) Mindig, mindenhol és mindenkor :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Storm azóta sincs meg, nincs szerencsém vele, bármikor rendelek, folyton készlethiányos. Egy ideje már a PP Darcy-t is figyelem, hátha azzal könnyebb dolgom lesz :D

      Törlés
  3. Mindkettő gyönyörű és mindig ámulva nézem őket, ha feltűnnek valahol, de továbbra is úgy érzem, ennyit nem adnék ki egy lakkra, kivéve talán a Music Boxra mert azért odavagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Music Box is gyönyörű, rajtad van a kívánságlistámon, de sok sötétebb szín áll még előtte :)

      Törlés
  4. A Lakodom alá fehér lakkot kenek és így kivédem a sok réteget, senki nem mondja meg, hogy csaltam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arra is gondoltam, de attól féltem, hogy úgy sokkal fehérebbnek fog tűnni, mint szürkének. Köszi a tippet!

      Törlés