2015. július 15., szerda

Minions nail art!


Tovább...

Nálunk is nagyban dúl a Minion láz, egyszerűen megmagyarázhatatlan, de nem lehet nem imádni ezeket a kis sárga szörnyeket! Alig vártam, hogy jöjjön az új film, a múlt héten már el is mentünk az Urammal megnézni :) Erre az alkalomra pedig nem hagyhattam ki, hogy ne készítsek egy Minyos nail art-ot.


A legnagyobb feladatnak a tökéletes "minyonsárga" lakk megtalálása bizonyult. Körbejártam a drogériákat, de valljuk be, nagyon szegényes a kínálat sárga lakkból. Végül ezt a régi Essence-et keverbe be egy kis fehérrel.


Még tavaly rendeltem kis 3 mm-es mozgó szemeket ebay-ről. Sokkal különlegesebbé és voccesebbé teszik az egész manikűrt.A szemeket innen rendeltem: Ebay LINK.

A borítókép forrása: LINK.
Hogy tetszett a mai nail art? Szereted a Minyonokat?


Mystyck

7 megjegyzés:

 1. ahahha ez nagyon szuper lett :D
  Én is imádom őket :)

  VálaszTörlés
 2. :D Ez nagyon jó!! Már én is nézegettem minyonos manikat, fogok is csinálni, bár nem tudom, munkahelyre mikor lesz alkalmas :) Talán egy-egy körömre belefér. Gru 1-2, Minyonok nálunk is kötelező volt, van minyonos sok minden itthon, párna, rajzkészlet, pólók, pizsama, uzsidoboz, kulacs és persze tictac vagy 20 db, feltankoltunk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Plüsst már kaptam az Uramtól. :D Tictacot viszont még nem találtam sehol.

   Törlés
  2. Lidl-ben volt :) De vettem már gyógynövényes boltban is, csak ott drágább volt.

   Törlés