2015. szeptember 2., szerda

Szürke holo lakkok - ILNP Paper Route, PP Lakodom, AG by DL Snow Maiden



Tovább...

Ide is eljutottam végre, hogy felkenjem egymás mellé a három szürkésfehér holo lakkom. Nem dupe-ok, ez eddig is teljesen biztos volt. Annak, aki nincs ennyire rákattanva a szürke témára, annak valószínűleg nem fog kelleni mindhárom. Remélem ezzel a bejegyzéssel fogok tudni kicsit segíteni a választásban. :)


Mutatóujj felől: ILNP - PP - AG by DL - ILNP. Átlátszó alap felett, fedőlakkal. ILNP és PP kettő réteggel, DL pedig hárommal.


ILNP Paper Route

Korábbi bejegyzés: ITT.
A legszürkébb a csapatból. Közepes méretű pelyhek és holo pigment van benne. Ez holozik a legjobban, legalábbis ezek közül. A szürke szín, nem épp egy hálás szín bármilyen finisről is legyen szó, szóval már ez is egy szép teljesítmény.


piCture pOlish Lakodom

Korábbi bejegyzés: ITT.
A legfehérebb közülük és a legkisebb pelyhekkel. A pelyhek alig-alig holoznak, inkább csak ezüstösen csillognak. Ez a leginkább sápasztó.


Anna Gorelova by Dance Legend Snow Maiden

Korábbi bejegyzés: ITT.
A fedése ennek a leggyengébb, igazi sheer lakk. Csak ha tetszik ez a stílus,akkor érdemes megvenni. Ebben van a legtöbb és legnagyobb pehely. Van egy pici sárgás tónusa az alapnak, a pelyhek pedig hideg fényűen holoznak.

Akkor jöjjenek a közeliek, balról haladva:


piCture pOlish - ILNP



ILNP - Anna Gorelove by Dance Legend



Anna Gorelove by Dance Legend - piCture pOlish 



Én mindet nagyon szeretem, hangulattól függ, hogy melyiket van kedvem felkenni, de ha feltétlen kedvencet kellene választani, akkor az az ILNP lenne. Szürke, jól fed, és szépen is holo-zik :)




Hogy tetszenek a mai lakkok? Megvan valamelyik? Van kedvenc szürke holo lakkod?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. Az ILNP Paper Route lakkja megvan és imádom :) Féltem tőle, hogy sápasztani fog, vagy nem fog jól állni, de szerencsére ez nincs így. Szóval ő a kedvenc szürke holo lakkom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor egyetértünk! Nagyon örülök neki, hogy Neked is ennyire tetszik! :D

      Törlés
  2. De jók egymás mellett! A PP tetszik legjobban, aztán az ILNP, a 3. nem annyira. Köszi, hogy összehasonlítottad, kíváncsi voltam a különbségekre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit! A PP-t télen biztos többet fogom elővenni, nyáron jobban vágytam az élénkebb színek után.

      Törlés
  3. A PP az, amelyikről mindig is azt gondoltam, hogy a visszafogott elegancia netovábbja, és most, hogy együtt látom azokkal, amelyek még szóba jöhetnek nálam, ezek után sincs ez másként! :)
    Imádlak ezért a posztért, fotóstul-mindenestül, mert sikerült végre a segítségeddel átvágni az én dilemmázós gordiuszi csomómat, és most már bátran kijelenthetem, a PP az, amiért odaadnám a fél vesémet! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, sokat jelent ez Nekem! Örülök, hogy tudtam segíteni, biztos nem fogod megbánni a PP-t, télre nagyon jó választás lesz!

      Törlés