2014. február 21., péntek

Artdeco 269 & NYC Supernova


Tovább...

A blogoknak hála nehéz lemaradni az új hírről, hogy a márciusi Marie Claire magazinhoz Artdeco vagy MaxFactor termék van csomagolva.


Ez a lakk az Artdeco Ceramic Nail Lacquer vonal 269-es darabja, amelyik a 2012-es tavaszi "Marrakesh Sunset" kollekció egyike, és a neve "Magic Orient".


Nem állnak közel hozzám az ilyen meleg karamell-barna árnyalatok, nagyon sárgítják a hideg fehér bőröm, mégis tetszett felkenve. Mályvás csillámpor van benne, amitől kis gyöngyházfénye lesz a színnek. A kiszerelése 6 mili, picike, ovális, minőségi üvege van. A nagy kupak ehhez képest hosszú nyakat, hosszú és lapított ecsetet rejt, könnyű volt dolgozni vele. Két rétegben szépen fedett, a tartósságával sincs semmi baj, csak lassan száradt szegényke. Közepes árkategóriába tartozik, ez és a kis kiszerelés az oka annak, hogy eddig még nem volt ilyen lakkom.



Két ujjamra jött a NYC Supernova. Tejfehér alapban úszkál milliónyi mindenféle színű mikropehely. Még a fényképezőm is megbolondult a csillogásától! Gyakran használom ezt a fedőlakkot, viszont az most először fordult elő, hogy "felrántotta" a színt a körömvégeimről...



Ti is megvettétek a magazint?

Mystyck

5 megjegyzés: