2014. március 28., péntek

Fragrance Direct haul + vélemény



Tovább...

Mára egy teljesen más bejegyzéssel készültem volna, de beelőztek. Aki olvas blogokat, az biztos hallott már a Fragrance Direct jelenségről, de azért pár mondatban összefoglalom, hátha mégsem: egy angol illetőségű webshopról van szó, ahol lakkok és parfümök mellett más férfi és női pipere dolgokat árulnak diszkont áron. A postaköltség teljesen vállalható, 6 font hozzánk, van Paypal fizetés, és 30 napon belüli szállítást ígérnek. 20-án adtam le a rendelés és tegnap érkezett meg (27-e), pedig sokkal későbbre vártam. Ebben a pici dobozban utaztak, amint kézhez kaptam, azonnal éreztem ahogy kocognak, lötyögnek...csoda, hogy egyben átutazták fél Európát. Amikor kibontottam, majdnem szívrohamot kaptam, mert csak egy vékony pukis borítékba voltak beleöntve!!! Na mindegy, majd kialszom a kezdeti sokkot :) A lakkok viszont mind érintetlenek, lejjebb árral, linkkel és képpel az első zsákmányom :)

Kezdjük rögtön a legnagyobb Sally Hansen adaggal. Nekem nagyon tetszik az egész márka, rengetegféle lakkjuk van, és annyi jót olvasni róluk. Ilyenkor sajnálom, hogy itthon alig elérhető, ráadásul drágán.



Hard as Nails Xtreme Wear 1,15 font és Complete Salon Manicure 1,49 font
Ha balról jobbra haladunk, az első a Hard as Nails Xtreme Wear vonalból a Wet Cement lesz, ami egy picit sárgásabb tónusú, középszürke krém. Ezt követi 5 Complete Salon Manicure darab. Az első három a Prabal Gurung & Alexander Wang limitált 2012 őszi kollekcióból van. Ivory Skull egy sima fehér krém, mert még nincs fehér lakkom, ami egy tarthatatlan dolog :) Nem az a nagyon "hibajavító-fehér", remélem vállalhatóbb lesz. Ion nem sokban tér el, egy nagyon halvány, meleg szürkés fehér. Blue Rose a tökéletes sötétkék lakk, amiben egy csepp lila sincs! A negyedik egy érdekes szín, a Gray by Gray...nem értem ezt a nevet igazából, bár lehet én vagyok a színvak, mert ez a lakk kék. Középkék. Maximum ha nagyon kell akkor közép szürkés kék, de ez nagyon függ a fénytől is. Az utolsó pedig a Loden Green, Prabal Gurung 2013 őszi limitált kollekció része volt. Elég híres egy szín, tavaly nagy trend lett ugye az "army green", ezzel az árnylattal pedig hirtelen tele lett a net, a pinterest, minden...csak a magyar boltok nem, pedig drukkoltam. Szerencsém volt, pont aznap került fel az oldalra amikor rendeltem. Amúgy egy közép barnás olívazöldről van szó.


Sugar Coat 1,99 font
Tavaly dobta piacra Sally a saját textúrált lakkjait, a Sugar Coat vonalat. Az elképzelés az volt, hogy olyan felületet varázsolnak a körmünkre, mint a kristálycukorba forgatott savanyú gumicukorkák. :D Kezdetben 8 színben volt elérhető, majd bővült újabb 8 árnyalattal, köztük csillámosakkal, sőt, mostanra már a Sugar Shimmer lakkok is a boltok polcain vannak. Persze ezek nem jöttek be hozzánk. Balról jobbra, az első két szín az első kiadásból van, a tavaszi halványzöld Sour Apple, és a fehérnél is vakítóan fehérebb Sugar Fix. A másik kettő a második vonalból, a sötét tengerészkék Laughie Taffy, és sötét teal (kékes zöld) Spare-A-Mint?.

OPI 3,99 font
Az OPI-al elég vegyes a viszonyom. Olyan különleges gyönyörűségeket tudnak alkotni, amikért gondolkodás nélkül megadom az itthoni teljes árat. Viszont a sima, hétköznapi krém színek esetén nem érzem, hogy ennyit kellene kiadni...de ez persze csak az én személyes véleményem. Most viszont kihasználtam a lehetőséget, hogy bővítsem a kollekcióm. Szintén balról jobbra, Did you 'ear about Van Gogh? a 2012-es tavaszi Holland kollekcióból a tökéletes hideg nude, középen French quarter for your thoughts a 2011 őszi  Touring America kollekció része, egy meleg, enyhén kékes, bézses, középszürke. Az utolsó pedig szintén a Touring America kollekció része volt, az Uh-oh roll down the window. Képzeljünk el egy Amerikát átszelő autós túrát, amint valaki a hátsó ülésről ezt kiabálja előre :D Imádom ha egy lakknak van neve, de ilyen vicceset már régen láttam :D A szín pedig ugyan az, mint amit a névtől várhatunk, egy sárgás tónusú közép terep zöld. Tuti nem ezt kapkodták el anno először :).

Nicole by OPI 2,99 font és Orly 3,99 font  és Invogue Feather Effect 2,5 font
Ezek mind olyan márkák most, ahonnan ezek az első lakkjaim. Balról jobbra haladva, Nicole by OPI No Limits, nagyon sötét királykék. Orly Liquid Vinyl a külföldi bloggerek egyik kedvenc "perfect black"-je. Mellette a Mirror Mirror, ami egy halvány, picit kékes szürke, a Once Upon a Time... mesés 2009 őszi kollekcióból. Itthon nagyon háttérben van a márka, pedig elsőre nagyon minőségi daraboknak tűnnek és nagyon sok különleges és egyedi kollekciót láttam a blogokon. Az utolsó pedig az Invogue Feather Effect lakkja, Jaye Bird, kék és fehér hosszúkás glitterekkel.


Ennyi lett volna mára, már csak pár kérdésem van hozzátok :)
Hogy tetszenek a lakkok, rendeltetek már? A legfontosabb pedig: szavazzatok, melyikről legyen az első teljes bejegyzés?


Mystyck

6 megjegyzés:

  1. Azta, mennyi szépséget sikerült beszerezned! :D Én az SH Sugar Coat lakkokra vagyok kíváncsi, a Sour Apple színe nagyon megfogott :)

    VálaszTörlés
  2. úgy látom nem igazán egyezik a színvilágunk, de én is pont a Sour Apple-re gondoltam, hogy azt szívesen megnézném milyen :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi mindenkinek :) úgy látom, megvan a hétfői nyertes :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon jókat választottál :)
    nekem az opi az egyik kedvenc márkám,tudom banális,de megéri az árát akkor is ha krémes sima lakkról van szó. meglátod,amikor 6 napig fent marad kis kopással :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem igazad lesz, mert eddig majdnem teljesen kimaradtam az "OPI élményből" :)

      Törlés