2014. november 21., péntek

Sally Hansen Xtreme Wear Black OutTovább...

Elfogyott a kis fekete lakkom, amit eddig díszítésre használtam, elindultam hát, hogy vadásszak valami újat. Így kötöttem ki a Sally Hansen Black Out mellett.

Olyan régen viseltem fekete körmöket, nem is tudtam, hogy ennyire hiányoznak, amíg fel nem kentem. Sally-re jellemzően híg állagú, szóval önmagában mindképp két réteges. Gyorsan és csillogóra szárad, nem csíkoz, nem foltos. Az egyetlen ami annyira nem tetszik benne, hogy vékonykára szárad, és a fekete szín kiemeli a köröm felszínének egyenetlenségeit.

Kevés arany glitter és nagy gyűrűk kerültek mellé, a még punkosabb hatásért.

Általában a "teljes körmös" lakkozást preferálom, de most megpróbálkoztam ezzel a kis ráhagyásos stílussal. Másokon jól néz ki, de magamon nagyon nem jött be.
Szereted a fekete körmöket? Van kedvenced?Mystyck

11 megjegyzés:

 1. ez a manikűr tökéletes :) abszolút kedvenc :)

  VálaszTörlés
 2. Kezdek én is rászokni a fekete körmökre, csak egy Miss Sporty van, amit nem ajánlok, mert nem tartós, de a célnak megfelel, azaz alap egy zöld csillámos szürkés zseléhez, ez az ->
  (http://newyorkcolor.com/en-GB/products/nails/nail-effects/rock-muse-smoky-top-coat)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drogériában eddig mindig Maybelline vagy Rimmel feketét vettem, mindkettő jó. Erről a NYC-ről már írtam, olyan kis szép, üveg hatású az egész.

   Törlés
 3. Szuper :) Nekem jelenleg egy Flormar lakkom van ami fekete, de még nem próbáltam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Flormar-tól csak a fehéret próbáltam, ami annyira nem jött be. Kíváncsi vagyok, hogy tetszeni fog-e Neked a feketéjük :)

   Törlés
 4. Én is rákaptam a fekete körmökre :). A nyári akcióban megszereztem az AE Camelotját, ami nekem a tökéletes fekete. A SH-nak ebből a kollekciójából a fehéret vettem meg, nyomdázáshoz nagyon bevált.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Arra Én is lecsapta, kivételesen egy kétréteges fehér, lakkozni is jó :)

   Törlés
 5. Waaa, de gyönyörű, imádom! Nekem kicsit ünnepi hatása is van :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Az aranytól Nekem is Karácsony feelig-em szokott lenni :D

   Törlés