2014. november 25., kedd

33DC - #33 freestyle - sand & animal printTovább...

Ezzel a fordulóval véget ért életem első körmös kihívása. Kicsit sajnálom, de azért örülök is neki, viszont úgy belejöttem, hogy már két másikba is belekezdtem :)

Utoljára szabadon alkothattunk, vagy újraalkothattuk valaki más manikűrjét. Egy monokróm, fekete-fehér manit választottam, homoklakkal és állatmintával.Díszítéshez a Sally Hansen White On és Black Out került elő. A fekete-ezüst homoklakk a Manhattan Give Me Sparkle. Ez nem is olyan régen volt limitált, de már nem kapható, a bordó színe szerepelt is a blogon korábban. Ez a színkombináció nagyon jól néz ki együtt, több márkának van hasonló textúrált lakkja (pl. Misslyn, Zoya, Golden Rose, Kiko).Hogy tetszik a mai nail art?


Mystyck4 megjegyzés:

 1. Nagyon vagány ez a fekete-fehér kombó a sand lakkal! Köszönöm hogy részt vettél a kihívásban :)

  VálaszTörlés
 2. Jó lett, mostanában vonzódom a fekete-fehér manik iránt :) Az a Manhattan lakk is tetszik, sok limitált lakkjuk van, de annyira nem népszerű a márka a bloggerinák között.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem csodálom, hogy nem népszerű...szerintem enyhén túlárazott az amit nyújt. Egyedinek is csak ritkán lehet nevezni. Szerencsére gyakran adják féláron :)

   Törlés