2014. május 7., szerda

2014 tavaszi körömlakk ajánlók és az új kollekciók



Tovább...

Mára egy ilyen képes bejegyzéssel készültem, amelyben összeválogattam Nektek az idei (és pár tavalyi) gyönyörű tavaszi körömlakk kollekciót. Igyekeztem vegyesen válogatni, vannak olcsóbbak és felső kategóriások, itthon is kaphatóak és külföldről rendelősek egyaránt. A kollekciók általános uralkodó színei a természetes, nude színek, valamint az élénkebb pasztellek, illetve hódít a homok és a selyem finis.



Rögtön kezdeném is a China Glaze kínálatával, felső sor Sea Goddess, homok lakkok, alatta a City Flourish, majd az Avant Garden. Ez a külön álló lakk pedig az It's a Trap-Eze, ami nem új, viszont igazi szülinapos lakk. Májusban van a szülinapom, örülnék ha valaki meglepne vele :)



A Barry M Textured tavalyi, de nagyon szépek. A Silk viszont vadi új, a Pearl-t már mutattam is és a közkedvelt Gelly vonalhoz is érkezett három új árnyalat.
A Models Own Sticky Fingers annyiban új, hogy hét népszerű árnyalathoz hozzácsomagoltak egy ív matricát, a Hypergel hamar közkedvelt lett, a Fruit Pastel pedig nem csak sima pasztell árnyalatok, hanem a színhez passzoló gyümölcs illatot is árasztanak. A képről lemaradtak a Speckled Eggs lakkok, pedig imádom őket.



A Flormar népszerű új szatén finisű Satin Matte színein kívül még válogathatunk a Wet Look és a Light Summer  korábbi árnyalatai közül is, vagy a képről lemaradt Black Dot darabokból.
A Golden Rose Holiday lakkokat is imádom, árban és minőségben is verhetetlenek, a választék pedig hatalmas.




Az Essie tavaszi kollekciója és az Orly Bluish is szép színeket rejt, de itt van Nekünk végre a Zoya, vele a Magical Pixie szikrázó homoklakkok, a Naturel nude választéka, valamint a gyönyörű Awaken és Lovely.


A Nicole by OPI lakkok itthon sajnos nincsenek, tavaly már rabul ejtette a szívem a Gumdrops kollekció, idén pedig a Roughles-ért rajongok.


Nézzünk pár magasabb árfekvésű, külföldi márkát is. Az egyik a Ciaté Dollhause, a másik pedig a Nails Inc. Spring Summer Collection.




Hogy tetszett ez a fajta nyálcsorgatós bejegyzés? :) Legyen még ehhez hasonló a közeljövőben? Van olyan kollekció ami tetszik Nektek, de kihagytam?

A legfontosabb kérdéseim pedig, ami nagyon érdekel: Ti honnan szoktatok külföldről rendelni, ami nem ebay? Milyen webshopoktól szoktatok vásárolni lakkot kintről, aminek elfogadható a posta költsége?


Minden válasznak nagyon örülök, szeretek új helyeket felfedezni :)



Mystyck

4 megjegyzés:

  1. A Nicole by opi mozgatja a fantáziám,viszont vettem Kikoban detto ezeket. :)
    It's a Trap-Eze nekem megvan de nem igazán használom soha.lehet blogsale-n fog kikötni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiko itt sajnos nincs, pedig azok is érdekelnének :( A CG-nek pedig van egy hasonmása a Golden Rose-nál, lehet azzal fogok vigasztalódni :)

      Törlés
  2. Csodaszépek a lakkok :) Nekem nagyon tetszik a China Glaze It's a Trap-Ez lakkja

    VálaszTörlés