2014. május 28., szerda

Flormar Supershine Miracle Colors U34Tovább...

Ismét egy régebbi manikűrrel készültem, a Flormar Supershine Miracle Colors U34-el. Több ilyen pelyhecskés lakk is van a Miracle Colors-ok közt, különböző színekben, én a bordós verziót választottam. Szerintem sikerült a legkevésbé feltűnőt kifognom, ennek ellenére tetszik a végeredmény. Az üveg stílusa a Bourjois lakkokéra emlékeztet, nem túl praktikus, Nálam pl. csak fektetve fér be a fiókba.


A lakk híg és nagyon gyengén fed, ezért egy réteg fekete fölé kentem fel két rétegben. Önmagában csak nagyon sok réteggel lehetne fedést elérni. A száradási ideje közepes, a tartóssága pedig jó. Az első képen vaku nélkül, a másodikon vakuval.Erős napfény vagy lámpafény kell, hogy látszódjon belőle valami, nem úgy, mint az üvegben. A legtöbbször nagyon közel kell tartani és lesni.Annak ajánlom, aki valami kevésbé szembetűnővel szeretné feldobni az uncsi feketét. Összességében elégedett vagyok vele, tervezek másik, feltűnőbb színt is beszerezni közülük.
Hogy tetszett a mai mani? Van Miracle Colors lakkotok?Mystyck

6 megjegyzés:

 1. Nekem csak egy bajom van vele, hogy fedőlakk, pedig nagyon tetszenek, és jól is mutat rajtad :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Engem az jobban zavar, hogy nem az van a körmömön, mint az üvegben...hátha valamelyik másikkal többre megyek majd.

   Törlés
 2. nem próbáltad piros vagy bordó alapon? hátha az jobban kihozná a színét! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bordóra már gondoltam, de még nem jutottam el odáig. Lehet igazad lesz és a világos alap kevésbé nyeli el a csillogást.

   Törlés