2014. május 28., szerda

Flormar Supershine Miracle Colors U34



Tovább...

Ismét egy régebbi manikűrrel készültem, a Flormar Supershine Miracle Colors U34-el. Több ilyen pelyhecskés lakk is van a Miracle Colors-ok közt, különböző színekben, én a bordós verziót választottam. Szerintem sikerült a legkevésbé feltűnőt kifognom, ennek ellenére tetszik a végeredmény. Az üveg stílusa a Bourjois lakkokéra emlékeztet, nem túl praktikus, Nálam pl. csak fektetve fér be a fiókba.


A lakk híg és nagyon gyengén fed, ezért egy réteg fekete fölé kentem fel két rétegben. Önmagában csak nagyon sok réteggel lehetne fedést elérni. A száradási ideje közepes, a tartóssága pedig jó. Az első képen vaku nélkül, a másodikon vakuval.



Erős napfény vagy lámpafény kell, hogy látszódjon belőle valami, nem úgy, mint az üvegben. A legtöbbször nagyon közel kell tartani és lesni.



Annak ajánlom, aki valami kevésbé szembetűnővel szeretné feldobni az uncsi feketét. Összességében elégedett vagyok vele, tervezek másik, feltűnőbb színt is beszerezni közülük.




Hogy tetszett a mai mani? Van Miracle Colors lakkotok?



Mystyck

5 megjegyzés:

  1. Nekem csak egy bajom van vele, hogy fedőlakk, pedig nagyon tetszenek, és jól is mutat rajtad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Engem az jobban zavar, hogy nem az van a körmömön, mint az üvegben...hátha valamelyik másikkal többre megyek majd.

      Törlés
  2. nem próbáltad piros vagy bordó alapon? hátha az jobban kihozná a színét! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bordóra már gondoltam, de még nem jutottam el odáig. Lehet igazad lesz és a világos alap kevésbé nyeli el a csillogást.

      Törlés