2014. május 2., péntek

Barry M Silk Pearl



Tovább...


Ezt a lakkot szavazták meg a legtöbben a blogtalis zsákmányból, így hát jöjjön is Barry M Silk kollekció leghalványabb árnyalata, a Pearl. Ez az első ilyen "selyem" lakkom, aggódtam is, hogy hogy fog majd teljesíteni.


Imádom a Barry M kocka üvegeit és plusz pont a márkának a kollekciókhoz illő kupakért. Amint megláttam a képeket, tudtam, hogy Nekem a Pearl kell. Élőben, ahogy forgattam az üveget rögtön egy kimonó, vagy egy szatén esküvői ruha jutott eszembe, szerintem teljesen eltalálták. Gyöngyhatású, selymes finist ígér. Miután elkészültem vele nagyon "meztelennek" éreztem, ezért tettem rá pár félgyöngyöt. Gyöngyöt a gyöngynek :).



Vajszínű alapban nagyon finom csillámpor (tündérpor :) ) található, ehhez társul még a félmatt finis. Az első külföldi teszteken olvastam, hogy három rétegesek a lakkok, így is használtam, fedőlakk nélkül van a képeken. Az állaga híg, az ecsete pedig nagyon jó, könnyű volt vele dolgozni. Hamar szárad, de nem annyira, mint egy matt lakk. A felülete nagyon selymes, de nem olyan tapintású, mint egy matt, nekem jobban is tetszik. Aggódtam az ecsetnyomok miatt, de alig volt, és ahogy száradt, úgy vált egyre kevésbé feltűnővé. Mivel csak félmatt, ezért a csillámokért sem kell aggódni, nem vesznek el.


Nagyon feltűnő árnyalat, de nem harsány. Egyértelműen vonzza a tekintet, nagyon-nagyon nőies darab. Eredetileg nem terveztem másik árnyalatot a kollekcióból, de most nagy a szerelem, lehet elcsábulok :). Addig is, itt a Lovely kékes-zöldes.





Hogy tetszett? Megvan már valamelyik a kollekcióból vagy van másik selyem lakkod?


Mystyck

10 megjegyzés:

  1. rajtad nagyon tetszik-máson eddig nem igazán fogott meg
    (mi lett a mutatóujjaddal?? )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, örülök, hogy tetszik :) Szegényt baleset érte és oda (mármint a körmöm) és amíg újra nagy nem lesz, addig a mellőzött hüvelykujjam fogja helyettesíteni :(

      Törlés
    2. Köszi :) Évek óta nem történt velem ilyesmi...szóval a lelkivilágomnak a legrosszabb :(

      Törlés
  2. Nagyon tetszik az egész kollekció. Ez a fehér felséges!

    VálaszTörlés
  3. nagyon gondolkodom a beszerzésén, a többi kedvencemet a kollekcióból szerencsére ki tudtam váltani a lovely lakkokkal. nem ugyanolyanok, de ahhoz elég hasonlóak számomra, hogy ne akarjam beszerezni a barry m színeit... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ezzel nyugtatgatom magam, aztán meglátjuk meddig tudunk ellenállni :D

      Törlés
  4. Nekem is rajtad tetszik eddig a legjobban, főleg hogy ízlésesen mutat a körmödön a dísszel: )

    VálaszTörlés