2014. május 9., péntek

China Glaze Crinkled Chrome Aluminate


Tovább...

Ismét egy Nailland-es szerzeményt hoztam, amit a blogtali alkalmával sikerült beszereznem. A CG Crinkled Chrome kollekciója elég meredekre sikerült, nincs mit tagadni, megosztotta a lakk-kedvelő lányokat itthon is és külföldön is. Vagy imádni lehet, vagy utálni.


 A kollekció hat színből áll és több aktuális trendet egyesít. Az alapjuk króm, benne úszkálnak a fehér pötty és szálacska részecskék, amik textúrált felületet adnak száradás után. Nem készítettem közelit az üvegről most, mert alig látszanak a darabkák. Az ezüst alapú Aluminate-t választottam, ráadásul akciósan sikerült megvennem.




Nem volt egyszerű lefotózni, hogy ne tükrözzön vissza, ezért vaku nélkül, enyhe szórt fényben készültek a képek.
Az állaga nagyon sűrű és nagyon nehéz, nem a legkönnyebb felhordani. Egyetlen rétegben is teljesen tökéletes a fedés, de keveselltem a részecskéket, ezért kapott még egyet. Ez is az a fajta CG, amit amint kenem már szárad is a körmömön, nincs rajta fedőlakk. Az eredmény olyan UFO-s, mintha gyűrt alufólia darabkákat ragasztottam volna fel. Nagyon feltűnő körmöcskéim lettem :)



Tapintásra különleges, tényleg fémszerű, egyenetlen, kissé érdes, de nem karcol. Egy-két szálacska vége kiállt a lakkból, azt utólag kisollóval óvatosan levágtam. Három napig makulátlan maradt és nagyon könnyű lemosni.

Egyértelműen imádom és örülök, hogy az enyém, de a többi szín nem fogott meg, szóval nem hiszem, hogy mostanság veszek másikat. Csak azoknak ajánlom, akik hasonlóan éreznek és be merik vállalni, és szeretik az elvont, extrém dolgokat.





Hogy tetszik? Megvetted valamelyiket?


Mystyck

7 megjegyzés:

  1. nagyon érdekes....nekem tetszik a mutatóujjad,szerintem nem baj ha kicsit rövidebb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Most kenem mindenféle körömerősítővel, már nőtt egy picit, azért vállaltam fel újra.

      Törlés
  2. Elég érdeke lakk szerintem is. Szerintem se baj ,hogy rövidebb :)

    VálaszTörlés
  3. Ez a textúra nem az én világom, de maga a szín tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nagyon jól áll Neked :-)

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy Nektek is tetszik :)

    VálaszTörlés