2014. május 5., hétfő

China Glaze Prismatic Polarized



Tovább...

A blogger valamiért nagyon durván módosítja ezeket az első képeket. Még nem jöttem rá, hogy miért, de egyre jobban kezd idegesíteni a dolog...
Ez most viszont mindegy, mára ismét egy blogtalis Nailland zsákmányt hoztam, a China Glaze Prismatic kollekcióból.


A vonal hat, "Chroma Glitter"-es lakkot tartalmaz, az ihletet pedig az adta, ahogy a prizmák megtörik a fényt. Az ezüst Polarized lett nálam a nyertes.


Az alapja elvileg átlátszó, gyakorlatilag ebből semmi se látszik. A tényleges alapot a nagyon apró ezüst csillámok adják, ebben úsznak a közepes hatszög glitterek, amik a szivárvány színeiben játszanak: van itt kék, piros, sárga, zöld.



Ezek önálló lakkok, nem pedig fedőlakkok, rövid körömre már egy réteg is teljesen fed, Nekem kellett a második is. Normál idő alatt száradt és nincs rajta fedőlakk, ennek hála pedig olyan kellemesen érdes lett, mint egy enyhébb homoklakk. A tartóssága közepes, a harmadik nap megpattant, de ezen és az érdességen is lehet segíteni fedőlakkal.



A képek vaku nélkül készültek, ez a lakk ennyire csillog! Természetes fényben olyan, mintha szembevakuztak volna :) Ha létezne az a fogalom, hogy "túl csillogó lakk", akkor a szótárban tuti ez szerepelne példaként.

Ami még meglepő volt, az a lemosása. Teljesen könnyen ment, nem kell sem lehúzható alap, sem fóliás módszer.




Szereted az ilyen csillogó lakkokat? Megvan már esetleg valamelyik?


Mystyck

8 megjegyzés:

  1. Én a zöldön gondolkodtam sokat, de lebeszéltem magam róla. Most megint bajban vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a pink és a sárga kivételével mind tetszik, szóval átérzem :)

      Törlés
  2. Pont az jutott eszembe, hogy egy rémálom lehet lemosni, de most, hogy írtad, hogy nem is, elgondolkodtam. Ez pedig sajnos általában vásárlást von maga után, pláne egy magamfajta szarkánál :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is durva áztatásra számítottam. Azért tovább tartott, mint egy krém lakkot lemosni, de simán vállalható. Mindeképp egy különleges darabja lesz a készletednek :)

      Törlés
  3. Te jó ég, de csodálatos!!! Nagyon jól áll Neked, és úgy érzem, nekem is kell az ezüst a kék mellé :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kék is csodás, várom a képeid :) Az új OPI Muppet Show kollekcióban van egy ehhez nagyon hasonló.

      Törlés