2014. május 30., péntek

MAC Alluring Aquatic Submerged


Tovább...


Mára a gyűjteményem egyik új ékkövét hoztam, a MAC Alluring Aquatic kollekció egyik darabját, a Submerged-et. A Barátomtól kaptam a múlt héten, mert szerintem tarthatatlan, hogy nincs metál duo-chrome kék lakkom...mert az jól néz ki...szerinte :D


Az első lakkom a márkától, ezért még nem tudok messzemenő következtetéseket levonni. Ebben a metál türkiz csepp mintás dobozban érkezett, az egész kollekció, így a lakkok is ebben a dizájnban készültek, nagyon illik a mélytengeri témához. A szokásos lakkjaik kupakja matt fekete és gumírozott. A kiszerelés 10 milis, a hivatalos leírás "deep teal wih frost chrome finish". Az ecsete keskeny, enyhén kiszélesedő és egyenesre vágott, jól lehet vele lakkozni. Az állaga olyan, mint az összes ilyennek: hígabb és nagyon gyengéd fed. Aki vékonyan szeret lakkozni, annak négy réteg is kellhet. Én kettő közepessel most elértem a teljes fedést. Hamar szárad és fényesre, viszont a rétegek közt meg kell várni a teljes száradást, mert az új felszedheti az előzőt!





A legtöbb esetben ez a türkiz és a kék (vagyis inkább pávakék) játsszák a főszerepet, ehhez csatlakozik a lila a multi-chrome hatás érdekében és mindez metál finisben, a csodás mélytengeri varázsért! Kivételesen, ezektől a lakkoktól szokatlanul, de ugyan azt kapom a körmömre, mint amit az üveg alapján vártam. Megvan az összes szín és a metál csillogása is!




Gyönyörű, csodás, imádom, egyértelmű... de ha elfogulatlan akarok lenni, akkor azt kell hogy mondjam, láthattunk már ilyet, szóval nem túl egyediek a kollekció lakkszínei.




Van már hasonló színű lakkotok vagy esetleg másik MAC darabotok?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. csodás ez a lakk.szerintem ez a legszebb ebben a kollekcióban
    nekem van egy pink lakkom,most hogy írtál a mac-ról megjött hozzá a kedvem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig még nem vagyok elájulva a márkától, kíváncsi vagyok a Te tesztedre is!

      Törlés
  2. Kifejezetten tetszik, ami nálam ritka az ilyen finisű lakkoknál, és az a csillag irtó aranyos O.O

    VálaszTörlés
  3. van pár M.A.C. lakkom jó pár évvel ezelőttről, de nem tartom őket annyira kiemelkedőnek, mint amennyire sokba kerülnek. szép ez a lakk, de biztos nem fizetném ki az árát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az ár ehhez képest nagyon húzós sajnos...

      Törlés