2014. május 8., csütörtök

Szülinapi haul



Tovább...

Szülinapi zsákmányos bejegyzés, merthogy ma vagyok 24 :) Tegnap az Uramtól megkaptam az ajándékaim egy részét és eljött velem egy kis vásárlásra is.


Az első állomás a Moyra boltja volt, látni szerettem volna az új Sugar Sand-okat, mert a promo képek nagyon nem győztek meg. A 861-es Angel Dust-ot hoztam el, ami egy kis vajszín, tiszta Barry M Pearl homok kivitelben. A másik a babakék 864-es Dolphin, ami meg nagyon hasonlít a Lovely St. Tropez Nr. 2 selyem lakkra. Kíváncsi leszek, hány réteg kell majd belőlük.


Ezután jött az Emporium és a Müller, itt a Barátom választotta Nekem ezeket. Az első a Misslyn Velvet Diamond 48 heart-stopping, ami az egyik új árnyalatuk. Dögös vörös alap, szép piros glitterekkel, felkenve mattan ezek az arany glitterek kevésbé feltűnőek. Szerettem volna megnézni az új Silk darabjaikat is, de sajna már elfogytak addigra. Ez a Sally Hansen pedig a 855 So-nata Problem, szintén nem túl régi darab, az akciós kosárban volt, féláron. Hónapok óta nézegettem a DM-ben, örülök, hogy végre az enyém. Egy sötétkék árnyalatról van szó, enyhe lila beütéssel, a legjobb pedig, hogy minden fényben kék, és nem fekete.


Az egyik kedvenc drogériás márkám a Rimmel, a Salon Pro lakkokat talán a 60 Sec-eseknél is jobban szeretem, pláne ha féláron vannak. A Kate Moss által dedikáltak közül ez a Rhytm & Blues, egy nagyon sötét kék, feketés árnyalat. A Lovely St. Tropze Nr. 2-ért pedig vissza kellett mennem, annyira megszerettem a kékes-zöld verziót. A Westend-es Rossmann-ban voltam, ahol állandóan töltik a pultokat, ennek hála érintetlen display várt.

Az ok, hogy a Westend-ben voltunk, hogy az ajándékom még egy új fülporc piercing volt (szám szerint a nyolcadik fülbevalóm), tudom, hogy ez nem illik a blog témájába, de ha van, akiket érdekel, akkor készíthetek egy bejegyzést a témáról.





Megvan valamelyik lakk? Vagy tervben van már?


Mystyck

11 megjegyzés:

  1. Még nagyon sok boldog születésnapot! :)

    VálaszTörlés
  2. boldog szülinapot :)
    nekem a Rimmel megvan,de nem vagyok da érte.....

    VálaszTörlés
  3. Boldog Szülinapot :) !!
    Nagyon szép a Misslyn lakk :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog Szülinapot bika tesó, nekem hétfőn volt a 26...,még nem tudtam rászánni magam a poszt írásra, pedig én is sok szép lakkot kaptam, várom a részletes bejegyzéseket ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden szépet és boldogat Neked is :D Pedig megnézném miket kaptál

      Törlés
  5. Boldog Szülinapot! :))

    Micsoda szépségek *-*

    VálaszTörlés
  6. Ó, csak most olvastam, de utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok! :-)

    VálaszTörlés