2014. június 4., szerda

Moyra Suede Effect 503 & 504



Tovább...


Ma sajnos egy nagy csalódásomról fogok hírt adni. Még ősszel szereztem be ezt a két Suede Effect lakkot Moyra-tól. Az 503-as egy lilás sötét kék, az 504-es pedig egy sötét zöld, még lenne pár szín, ami tetszene, de sajnos nagyon nem váltak be.


Annyira nem speciálisak ezek a hasított bőr hatású lakkok, láttunk már más márkánál. Egy matt alapszín van tele ezüst mikrocsillámokkal. Első használatnál úgy tűnt, hogy ezeket a lakkokat egy álom lesz használni, egy rétegben teljesen fedtek és pillanatok alatt megszáradtak! De itt vége is van minden szépnek és jónak.




Este kentem fel, reggel arra keltem, hogy már három vagy négy ujjamat javítani kellett. Hatalmas darabokban potyogott, délután mire hazaértem, (azaz 12 óra SE telt el!) már a lakk kétharmada hiányzott a körmeimről...életembe nem vettem még ilyen rosszat!




Az első  csúfos kísérlet után hónapokig feléjük se néztem, a képeken a második próbálkozásomat láthatjátok. Annak hála van lakk a körmeimet, hogy három réteg alapra kentem fel, így elég merev lett a felülete.


Összességében gyönyörű színek, de senkinek sem ajánlom megvenni!




Van ilyen Moyra lakkotok? Esetleg másik márkától?



Mystyck

8 megjegyzés:

  1. Ez elég lelombozó volt, főleg hogy tényleg szép színe van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak annak örültem, hogy megálltam kettőnél.

      Törlés
  2. Nekem is van kettő ebből a fajtából, de semmi problémám nem volt egyikkel sem. Sőt, most nézem három is van... :D Szóval, lehet csak az alaplakkot nem bírták nálad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet az is, mert úgy volt, hogy ahogy meghajlott ugye a körmöm, végigszaladt egy hajszál repedés, majd egyben elesett a lakk. Most három réteg felett ez nem fordult elő.

      Törlés
  3. én csípem a suede lakkokat nekem w7 van tökéletes :)
    viszont kár,hogy ez nem jött be neked,így nagy valószínűséggel nem veszek belőlük

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is, sokkal izgalmasabbak, mint a sima mattok.

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Igen, őszre mindegyik szín jó lenne pedig :(

      Törlés