2014. július 29., kedd

33DC - #16 South America



Tovább...

Majdnem kihagytam a mai fordulót, mert lövésem sem volt, hogy mit kellene alkotni a Dél-Amerika témára. Végül a perui poncsók mintáját vettem alapul a körömfestéshez.


Alapnak az Astor egyik tavalyi illatos lakkját használtam, ami a 123-as. Kicsit pirosas narancs színe van, nagyon híg zselés, még négy rétegben sem fed, úgyhogy annyira nem sajnálom, hogy kivonták. Viszont kellemes, édeskés gyümölcs illata van, ami napokon át megmarad. Nem zavaró, csak akkor érződik, ha szagolgatom a körmeimet :D Díszítéshez egy lapos ecsetet és az alábbi lakkokat használtam: H&M Concrete Me sötét bazalt szürke, Essence Little Miss Sunshine meleg sárga és Miss Sporty 151 mély bordó. Az egészet az Astor Glitter topper-ével fejeztem be. Régóta kerestem egy ilyen apró csillámos fedőt, ami nem nyomja el a nail art-okat és jól passzol hozzájuk, pl a galaxisos manikhoz. Tavaly volt összecsomagolva kapható a két Astor. A Fashion Studio színeit ugye mindig cserélgetik, de ez a glitter szerencsére állandó!  






Hogy tetszett a mai rész?



Mystyck



4 megjegyzés:

  1. oh ez marha jó lett. nagyon tetszik az egész!!! a színek,úgy tényleg minden!

    VálaszTörlés
  2. Veszettül jó lett, imádom az ilyen kreatív megoldásokat! Ráadásul ez a fedőlakk nálam nagy kedvenc, teljesen megbolondítja a manikűröket, teljesen odavagyok ezért a kombinációért is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha nehéz rátalálni az "egyszerűbb" darabokra, örülök, hogy erre véletlen ráakadtam. Meg annak is, hogy ezt a fordulót sikerült időben kitenni.

      Törlés