2014. július 14., hétfő

Essence Cookies&Cream LE 02 Yummy Yummy!



Tovább...

Ha jól emlékszem a Cookies & Cream az Essence áprilisi limitált szériája volt, de a Douglas polcaira most kerültek ki. Négy árnyalatból választhatunk, velem a 02-es Yummy yummy! jött haza, ami egy taupe árnyalat, kicsit inkább ősziesebb, mint tavasziasabb.


Az alapszínhez kevertek még egy leheletnyi csillámport, ami az Essence szerint metál finisht ad...hát izé...ez minden, csak nem metál! Frost vagy pearl, (szerintem inkább az utóbbi) valamint hozzácsomagoltak még öt helyes kis matricát. A minőség ellen nem lehet kifogás, két rétegben szépen fed és hamar meg is száradt. Viszont ahogy sejthető volt, elég csíkos lett.








Ez a finish nem túl népszerű a lakkozó lányok között, a cégek se nagyon erőltetik. Én se szeretem, mégse tudtam neki ellenállni az állvány előtt állva, olyan jól néz ki az üvegben...felkenve viszont olyan meeeehhh :D Így utólag teljesen kihagyhatónak érzem ezt a kollekciót.




Mit gondoltok a mai lakkról? Van otthon ilyesmitek?



Mystyck

2 megjegyzés:

  1. Én szeretem a gyöngyházas lakkokat, Essence-től van nekem is egy (Pink and Proud), és habár tényleg nem túl népszerűek, én akkor is szeretem őket. Szerintem ez a lakk is szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy még mindig nehezen szakadok el a krém finistől...meg az is zavar kicsit, hogy csíkos. A szín maga tetszik és az üveget is olyan jó nézegetni. :-)

      Törlés