2014. július 9., szerda

Lora fehér glitteres lakk



Tovább...

A mai alany a kínai Lora márka egyik új, fehér glitteres kis csodája. Sajnos se fantázia nevet, se számot nem látok az üvegen. Nálunk egy ilyen diszkont áruházban van Lora pult, ott akadtam erre az új csomagolású lakkra. Két másikkal együtt jelent meg, az egyik egy hasonló glitter topper, mint az Essence Circus Confetti, a másik ugyan ez, eperturmix színben.


Adott egy off-white krémes alap, ebben úsznak a kétféle méretű szivárvány színű, csillogó glitterek. Az állaga picit hígabb, de rengeteg glitter van benne, nem kell halászni, az ecsethez sem ragaszkodnak. Meglepően jól fed, két réteg teljesen elég, de kell rá fedőlakk, mert pár glitter tapintható maradt.



Nagyon tetszik, tisztára, mintha a körmeimre robbant volna egy szülinapi pinata! :D




Az üveg 12 milit rejt és ha jól emlékszem 210 Ft volt. Picit büdös, mint amilyenek az olcsóbb lakkok lenni szoktak, de még teljesen elviselhető. Rajtam tartós is volt és ami a legjobb, könnyű leszedni! Kicsit CG It's a Trap-ezee, de azért nem dupe.




Hogy tetszik ez a lakk? Van hasonlód?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. Kellemes meglepetés a Lora-tól, örülök hogy jó irányba fejlődnek :)
    Nagyon szépek a körmeid!

    VálaszTörlés
  2. Mennyi a száradási idő? Nagyon szép tényleg. Nekem BPS lakkom van ilyen, csak rózsaszín alapban, de a mostani blogger talira viszem, mert nem használom ki szegényt: (

    VálaszTörlés
  3. Imádom! :) Nekem is megvan és az egyik legszebb lakk amit valaha vettem. Fehér alapra szoktam kenni és úgy egy réteg is elég belőle. :) Ha jól emlékszem 400Ft-ét adnak 2 darabot az Euro Family-ben. :)

    VálaszTörlés