2014. december 31., szerda

2015-ös tavaszi trendszínek és az év színe



Tovább...

Az idei utolsó bejegyzésként egy kis divat előrejelzést hoztam, merthogy pár hete Pantone megosztotta a jövő évi színpalettát a 2015-ös év színét is!


A jövő év színe nem más lesz, mint a Marsala. Őszintén szólva eddig nem igazán hallottunk a marsaláról, de most ez változni fog. Ez nem más, mint egy nagyon meleg, barnás borvörös. A meleg tónusokkal rendelkező hölgyek most örülhetnek, mert az ideihez képest, egy sokkal viselhetőbb színt kaptunk.

Meleg, nyugalmat sugárzó árnyalat, amivel dekorálhatjuk akár az otthonunkat is, de simán megállja a helyét a sminkes neszesszerünkben, a ruhatárunk, akár elegáns eseményen is. Az utakon már látni a legújabb autókat ebben a színben pompázni.


A vörös szőnyegen és a kifutókon már láthattunk is pár szép ruhát.



Jöjjön is pár példa szépség témában:


China Glaze VII, OPI Malaga Wine, Scores A Goal, We'll Always Have Paris:


Essie In Stiches, Zoya Claire, Pepper, Marnie, Cola:


Ez pont az az árnyalat, ami Nekem nagyon nem állna jól, ami nem is baj, mert az ízlésemtől is nagyon messze esik. A radiant orchid-ot is kihagytam, és szerintem ezt is kifogom. Annak viszont gondolom mondanom sem kell, mennyire örülök, hogy van közöttük egy szürke :).




Hogy tetszik a 2015-ös év színe? Tervezel beszerezni valamit ebben a színben? Mondjuk egy lakkot?



Boldog Új Évet Kívánok Nektek!!!

Mystyck


*A képek forrása: Pantone, Sephora, Pinterest, Google*

2 megjegyzés:

  1. Vannak szép árnyalatai, de ami barnába hajlik, az nekem olyan kifakult hatású. Hm, hát annyira nem tetszik, hogy lakkot vegyek belőle, de ki tudja, ugye...:)
    Boldog új évet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Egyetértek, szerintem túl fakó, olyan kopott némelyik. A borvörösnek vannak ennél sokkal élénkebb árnyalatai is.

      Törlés