2015. január 23., péntek

Catrice Liquid Metal Thunder From Down Under



Tovább...

A Catrice Luxury Lacquers egyik vonala a Liquid Metal, ami magas fedést és fémes csillogást ígér. Nyolc árnyalat közül választhatunk, fele matt, fele fényes finissel készült. Hosszabb gondolkodás után végül a "shiny" 08 Thunder From Down Under jött haza Velem.

 Ez a kollekció is díszkupakkal, valamint az új, keskeny, enyhén kiszélesedő, egyenesre vágott ecsettel került ki. Az alap egy barnás, nagyon sötét szürke, benne háromféle méretben a glitterek. Ezek inkább ilyen sötét szürkés, fémes színűek, mintsem ezüstök. Az állaga kicsit nehéz, de könnyű felkenni, nagyon jól fed, egy vastag réteg elég is belőle. Nagyon hamar és fényesre száradt. Nem tettem rá fedőlakkot, hogy lássuk mennyire shiny az a shiny. Ez viszont most egy nagyon rossz ötlet volt, mert másnap majdnem az összes ujjamon megpattant. Bár csak picit, mégis elég zavaró volt.


Körmökön elég furcsa látványt nyújt. Az üvegben rengeteg a glitter és nagyon hangsúlyosak is, de felkenve belesüllyednek az alapba. Hiába emelem közel az orromhoz, alig-alig tudok kiszúrni pár nagyobb hatszöget. Szóval a fémes finis amit ígér az megvan, viszont látványos glitterek nélkül.




Azt már meg se merem említeni, hogy mennyire nehéz volt leszedni.

Ez a vonal nem esett áldozatul az idei akcióknak. A kétméteres állvánnyal rendelkező Müllerekből szerezhetőek be.

Korábban szerepelt a Million Brilliance Plum Fiction, ami most akciós, szóval ha tetszett, akkor csapj le rá, amíg még van belőle. Ezek az összes Catrice-t forgalmazó drogériában kaphatóak.




Hogy tetszett a mai lakk? Megvan valamelyik Liquid Metal?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. ebből biztos nem veszek, főleg, hogy írtad, nehéz leszedni, na olyan lakkom van elég. Rajtam sajnos a nagyon fényes lakkok nem mutatnak jól, széles a körmöm, de neked jól áll.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Sajnos tényleg áztattam és kapargattam is.

      Törlés