2015. január 7., szerda

Essence Good Girl Bad Girl LE Leather Effect Caught in the middle



Tovább...

Mára a harmadik, és egyben utolsó lakkot hoztam az Essence limitált Good Gir Bad Girl kiadásából, a bőrhatású Caught In The Middle-t.


Tudom, mindig ezzel jövök, de mégis mi köze van ennek bármilyen bőrhöz is? Bár ez igazából mindegy is. Nagyon sötét, barnás szürkés alapunk van tele mindenféle méretű és színű szilánkokkal. Van itt az egész aprótól a szép nagyokig, kék, zöld, lila, a legtöbbje viszont ilyen sárgás színű. Két rétegben fed, az első nagyon hamar megszáradt, a másodikra már kellett várni. Sűrű, darabos állagú, helyezgetni kell az ecsetel, hogy ne legyen foltos. Ezek a szilánkok valamiféle műanyag lapból lehetnek, kicsit keményebbek, tapinthatóan kiállnak a lakkból.





Az üvegben nagyon szépen csillognak ezek a kis üvegszilánkok, de körmön a textúrált felület nagyon sokat kivesz belőlük.


Új objektívvel leptem meg magam Karácsonyra, az ezzel való szórakozás eredménye a túl sok kép.




Hogy tetszett a mai lakk? Kedveled a bőrhatásúakat?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. óóó :( megvettem ezt a lakkot, már csak a neve miatt is szerettem volna egy good girl/bad girl lakkot, és ez tetszett legjobban :) de most így képeken úgy érzem, ugyanaz lesz a helyzet, mint a rival de loop night feverrel... :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az RdL is megvan, de még nem írtam róla. Sokban hasonlítanak.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Egy Canon Ef 50mm f/1,8 II-t. A fókusz időnként elkalandozik, a mélységélesség is jó nagy, de majd összeszokunk, a fényereje viszont máris nagyon jó. Eddig telém volt, a blog jó kifogás, hogy végre kihasználjak egy fix 50 mm-est :D

      Törlés
  3. Ezt a lakkot megvettem én is, de hiba volt. A képeid nagyon tetszenek most :)

    VálaszTörlés