2015. január 21., szerda

Flormar Sugar Candy Blue Jellybean



Tovább...

Eléggé el vagyok maradva a lakkok bemutatásával, még jó pár van tavalyról, ami nem is szerepelt. A Flormar Sugar Candy a Beauty Toys-szal együtt jelent meg, amik (sima krém lakkok létére) rendesen ellopták a figyelmet előlük. Ezen a hátrányos induláson ez az arany giccstúltengés sem segített szerintem.



Ha a borzalmasan csúnya külső mögé nézünk, akkor viszont tíz élénk, shimmer finisű árnyalat közül választhatunk. A színem pedig a Blue Jellybean lett.



Egy kicsit sötétebb kék zselé van tele a világosabb, élénkebb csillámporral. Az állaga nagyon híg és folyós, ennél fogva az első réteg valami ijesztően rosszul fedett. Végül három réteggel értem el a teljes fedés. Ez ne tántorítson el senkit a vásárlástól, mert pillanatok alatt szárad! Nem használtam fedőlakkot, így is szépen csillog. A legjobb benne egyrészt a tartóssága, mert ennek ellenére napokig még kopni se kezdett el. Másrészt pedig, hogy teljesen csíkmentes.




Nagyon élénk árnyalat, csak úgy vonzza a tekinteteket!




Hogy tetszik a mai lakk? Van már Sugar Candy lakkotok? Szeretitek a shimmer finist?



Mystyck

8 megjegyzés:

  1. Ú, Anyám ez brutális! Imádom az ilyen élénk, eleven, fényes, tiszta színeket! O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor az egész kollekció nagyon fog tetszeni, mert ez még egy viszonylag visszafogott közülük. Van olyan amelyikben kétféle színű csillám is van. :D

      Törlés
  2. Szépséges :) Én a Juicy Melont vettem meg, de még ki sem próbáltam :/ Na majd most! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is majdnem félévet várt, valamiért mindig elsüllyesztettem a fiók mélyére, és el is felejtettem, hogy megvettem.

      Törlés
  3. Ez nekem már túl élénk :) Mi a csúnya? A lakkosüveg? Nekem az tetszik, főleg, ha sikerül lecsavarni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az arany kupakokat valamiért mélyről jövően utálom, valamiért mindig a "gagyi" jut róla eszembe. Amúgy nagyon csúszik, egyedül le se tudtam szedni. Azóta egyszer el is ejtettem és tiszta karcolás lett :(

      Törlés
  4. Szép nagyon ez a lakk, és jól is áll a kezeden.

    VálaszTörlés