2015. január 9., péntek

Moyra Silk Nude Tokyo & New York



Tovább...

Ha az oldalsávban a "selyem" címkére kattintotok láthatjátok, hogy több márkától is beszereztem ezt a finist, mert nagyon tetszik, de a minőségére majdnem mindnél volt egy-két rossz szavam sajnos. Többen ajánlottátok is, hogy nézzem meg a tavalyi Moyra Silk Nude kollekcióját, mert ezek nagyon jók. Végre eljutottam a pesti boltba, és rögtön kettővel tértem haza. Promókép a Google-ről.


Ahogy a nevében is benne van nyolc selyem finisű, natúr, nőies színből választhatunk. A kedvenceim pedig Tokyo és New York lett. Tokyo a sötétebb, szürkés mályva lila, New York a világosabbik, kékes-lilás szürke szín, mindkettőben egy nagyon finom csillámlást fedezhetünk fel.



Érdemes élőben megnézni őket, mert semmi közük a promóhoz. Ami elsőre feltűnt, az a nagyon híg, nagyon vizes állag. Három vastag réteg kellett, mindkét színből. A selyem lakkok gyengéi a száradási idő és az ecsetnyomok. Hát most egyik probléma sem áll fenn. Hiába három réteges, mégis hamarabb végeztem vele, mint másikkal egy rétegben. Nedvesen látszik benne pár ecsetnyom, de száradás közben teljesen eltűnik. A köröm hibáit sem emeli ki túlzottan. A felülete félfényes, de a csillámoktól mégis szépen fénylik, tapintásra is kellemes (nem olyan, mint egy sima matt lakk).



Egyenlőre nagyon-nagyon tetszenek, csak a színválasztékot keveslem. Simán felvásárolnék pár sötét, mély árnyalatot.

Ha kicsit is tetszik valamelyik, ne habozz lecsapni rá!





Hogy tetszenek a mai lakkok? Megvan valamelyik Silk Nude árnyalat? Szereted a selyem finist?



Mystyck

14 megjegyzés:

  1. A körmeiden nagyon tetszik, de magamon nem bírom elviselni az ilyen finishű lakkokat.

    VálaszTörlés
  2. Épp tegnap vettem meg a Milano-t, ez volt az egyik jutalmam a sikeres jog vizsgámért :)))))

    VálaszTörlés
  3. Szerintem szépek, nekem a New York van meg, inkább szürkéslila, mint lila. Teszek rá fedőt, mert a finish nagyon nem jön be, de a szín viszont igen, főleg díszítve ezüsttel, fekete-fehérrel! Nagyon tartós is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fedőlakkal még nem próbáltam. Jól hangzik az ezüst hozzá, lehet majd kipróbálom.

      Törlés
  4. A finish-e nagyon tetszik, csak a világos színek nem annyira. Én is elfogadnék néhány sötét árnyalatot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan :) szerencsére az új Barry M-ek közt lett pár.

      Törlés
  5. én most kentem fel a London-t és annyira gyönyörű, na meg minőségű, instant szerelem lett :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép az is, bár a nude ezzel a finissel annyira nem hozott lázba.

      Törlés
  6. Nekem a New York, a Madrid és a Berlin van meg, szerintem is csodásak! Bár tény, hogy jó lenne szélesebb színválaszték ebből a finisből. :)
    És csodásan mutatnak a körmeiden!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mostanában többször jutnak eszembe a matt lakkok, csak nem a "simák". Messze nincs még elegem a sötét árnyalatokból sem :-)

      Törlés
  7. Szia, nekem a Madrid van meg, de ez a kettő is meggyőzött. Én imádom 2 réteget szoktam felvinni, szerintem 5/5. Ja, és nagyon szeretem a blogodat olvasgatni,és nagyon jó formája van a körmödnek, további sok sikert a bloghoz! :) ;) =D

    VálaszTörlés