2015. január 16., péntek

Review: Sparitual Beyond Love



Tovább...

Mikor megláttam a dobozban ezt a SpaRitual lakkot, rögtön az jutott eszembe, hogy önmagában fogom felkenni, mert nagyon szeretem azokat a glittereket, amik teljesen fednek. Aztán szerencsére lemondtam róla, egyrészt hogy megmutassam Nektek szín felett is. Másrészt többször estem már abba a hibába, hogy mohó voltam (ha csillogót látok ez gyakran megesik Velem :)) felkentem, és nagyon hamar meguntam tíz körmön az ilyen csillámcsodákat.


A Beyond Love képében kétféle méretben kapjuk az ezüstös púderrózsaszín szikrázó glittereket. A mutató és a gyűrűs ujjamon két rétegben van önmagában, lehúzható alapon. A többin a Princess Castle felett szintén két rétegben. Az első réteg hamar száradt, a másodikra kicsit várni kellett. Vékonyra és egybefüggőre száradt a felülete, és szinte alufólia módjára csillog!




Először aggódtam, hogy ennyire lesz pink, de nem különösebben az, nagyon szép natúr manit lehet vele készíteni mondjuk egy nude alapszínnel is.



A hónap végéig, ha vásároltok a Sapritual webshopjában a LHSR kóddal 20% kedvezményt kaptok és ingyen házhoz szállítást!





Hogy tetszik a mai lakk? Szeretsz csak glittereket hordani a körmeiden?



Mystyck

10 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik a sok glitter és a szín is szuper :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik, pedig nekem nem nagy barátom a rózsaszín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ezüst csillogás simán elnyomja a rózsaszínt.

      Törlés
  3. Szép ezzel a szürkével, van hasonló gyenge utánzatom, Jolly Jewels, na az az igazán egy napos lakk. Én azt 10 körömre kentem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alkalmakkor, mondjuk egy bulira simán vállalhatóak tíz körmön, de napközben már túlzások tudnak lenni.

      Törlés