2015. január 14., szerda

Review: Sparitual Health, Wealth & Happiness



Tovább...

Mára az első Sparitual árnyalat, a Health, Wealth & Happiness tesztjével készültem. A 2010-es Imagine kollekcióban jelent meg.

Egy mély, telt sötétlila zselé adja a lakk alapját, ez van tele a sötétkék csillámporral. Az ehhez hasonló shimmer finisek szokása a híg, vizes állag. Ez most így van, három rétegben kentem fel a teljes fedésért. Gyorsan és majdnem csíkmentesre száradt. Az irizáló duochrome hatás a körmökön sokkal visszafogottabb, mint az üvegben, de épp ettől lesz mégis olyan tökéletes hétköznapi darab.

Az egyetlen gyenge pontja a kopás. Ez is jellemző erre a finisre, a második napon már elég erős volt a körömvégi kopás, ezért lemostam.





Amíg hordtam, oda voltam ezért a metálos csillogásáért.

Elsőként a Catrice Berry Potter & Plumbledore jutott eszembe lehetséges dupe-ként, de nem az. Csak a kék-lila kombinálásában hasonlítanak. Az teljesen más árnyalatokból áll, a csillámpor is sokkal kevesebb, ezért csak egy kis irizálást kapunk.



Ne felejtsétek, ha ebben a hónapban vásároltok a Sapritual webshopjában a LHSR kóddal 20% kedvezményt kaptok és ingyen házhoz szállítást!




Hogy tetszett a mai lakk? Van hasonló árnyalatotok?



Mystyck

4 megjegyzés:

  1. wow gyönyörű ez a lakk.... érik egy sparitual rendelés úgy érzem, oly csodás lakkjaik vannak :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már több rendelésre valót is kinéztem náluk, főleg glitteres, pelyhes és kollekciós darabokat. :)

      Törlés
  2. Érdekes színe van, igazából ritka ennél a finishnél, ha pont olyan a lakk, mint az üvegben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szeretem annyira a duochrome-ot, ritkán találok olyan színt, ami kicsit is tetszene, ezért inkább örülök is annak, hogy csak kevés maradt belőle.

      Törlés