2015. január 12., hétfő

Review: SpaRitual



Tovább...

Ha Ti is követtek amerikai bloggereket, akkor biztos nem nem ismeretlen számotokra  SpaRitual márka. Nemrég az a szerencse ért, hogy kipróbálhattam pár terméküket, most ezeket szeretném kicsit közelebbről is megmutatni.

Itthon eddig az ötcsillagos szállodákban és luxus spa szalonokban találkozhattunk a SpaRitual termékekkel, merthogy nem merül ki a skála a körömlakkoknál. Nagy hangsúly fektetnek a testápolásra, a kéz- és láb-, valamint az ajakápolásra egyaránt. Találunk még náluk szójagyertyákat is, amikkel még hangulatosabbá tehetjük otthonunkat.

Fő alapelveik közé tartozik, hogy minden termékük vegán, azaz kizárólag növényi és ásványi összetevőket tartalmaz, a környezetbarát formula, és a környezettudatos energiafelhasználás, valamint a márka cruelty free elveket is vall, azaz semmit sem tesztelnek állatokon. Ezen felül termékeik magas százalékát igazoltan organikus és fair trade hozzávalókból állítják elő. Például, a csomag mellé járó ajándék 7,4 milis kézkrém minta 76%-ban készült ilyen összetevőkből.

Az egyik termék, amit kaptam a saját TrueBond manikűr rendszerük utazó készlete, ami három mini (5 milis) terméket tartalmaz. Egy primert, egy alap- valamint egy fedőlakkot. Műanyag kupakjuk van, az ecsetük olyan mint a nagyoké, enyhén kiszélesedő, egyenesre vágott.

Ezeken kívül még további fontos információkat olvashatunk a lakkok hátulján. A nagyszámú körömápoló, alap- és fedőlakk, és az összes színes lakk 5-free, azaz mentes a következőktől: DBP, toulén, kámfor, formaldehid és formaldehid gyanta. Az üveg szép gömbölyű, a kupak a saját védett szabadalmuk, gumis, redőzött, tetején az SR monogrammal. Segíti a lecsavarást, valamint hosszú távon kényelmes használatot biztosít. A választék nagy, több száz színből választhatunk, állandó, kollekciós, valamint limitált darabok is vannak közöttük. Ezeket beszerezhetjük teljes 15 milis kiszerelésben vagy miniszettekben.


A lakkok alján matricán olvashatjuk a nevet és a finist. Az első szín a Beyond Love, ami egy állandó árnyalat. Ezüstös-rózsás glitterek vannak benne különböző méretekben. Igazi királylányos darab! A webshopban ITT találjátok meg.


A másik pedig a shimmery finisű Health, Wealth & Happiness ami a 2010-es hat darabos Imagine kollekció részeként jelent meg. Egy mély lila zselé alap van dugig ezzel a szépséges kék csillámporral. Csodás ez a duochrome hatás az üvegben! A webshopból IDE kattintva rendelhetitek meg.



És ez nem minden, mert Ti, kedves blog olvasóim kaptatok egy kettő az egyeben kuponkódot a nemrég megnyílt hazai SpaRitual webshopba! Az LHSR kódot használva 20 % kedvezményt kaptok a rendelésetekre, valamint ingyen házhoz is viszik Nektek a csomagotokat!




Zárásul pedig egy kérdésem lenne még. Melyik színt szeretnétek először részletesen is megnézni? :)



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. van egy lakkom,és imádom. szinte semmilyen lakk szaga sincs,gyorsan szárad és tartós :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig még nem próbáltam semmit tőlük, sőt hasonló natúr lakkokat se, úgyhogy kíváncsi voltan milyenek lesznek.

      Törlés
  2. Nekem egy aranyszínű van a Sparitual-tól Aurum névre hallgat, főként fedőlakként használom, nagyon szeretem. A Beyound Love-ot nézném meg előbb, de a másik is érdekel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Beyond Love-ot mindenképpen ki fogom próbálni önmagában és fedőlakként is.

      Törlés
  3. De vártam a végén a tesztet!!! Kicsit fura az üvege, de praktikus, nem borulósnak látszik. A kettőt együtt nem lehet felkenni? A kékesre szavazok elsőként :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szabályos kis gömböcök, tényleg nem borulnak fel. Először külön gondoltam őket.

      Törlés