2015. február 6., péntek

Flormar Jelly Look Pale Eucalypt & Claire's Little Peacock



Tovább...

Tavaly nyáron jelentek meg a Flormar Jelly Look lakkok 15 árnyalatban. Jó pigmentáltságot és zselé hatású csillogást ígérnek. Amit először megpillantottam, és nem tudtam tőle szabadulni, az a Pale Eucalypt. Ehhez párosítottam egy akciós Claire's-t.

Ez a zselé finis egy ideje már nagyon népszerű, sorra jöttek ki a márkák több-kevesebb sikerrel, a saját verziójukkal. Így első használat után azt tudom mondani, hogy a Flormar-nak bizony bejött. Alapszínek közül tudunk leginkább válogatni, fehér, piros, kék, szóval ha tetszik a finis, biztos találsz olyan színt, amit majd nem akarsz otthagyni a polcon. Az egyetlen, amire érdemes figyelni, hogy az a sötét, ami feketének látszik, az valójába barna (Marron).
A Pale Eucalypt egy egész meglepő szín közöttük, félig sötétzöld, félig sötétszürke. Imádom ugye az ilyeneket, dúl a gyűjtési vágy :) Erősen Essie Vested Interest és dupe-jaira hajaz, csak pár árnyalattal sötétebb kivitelben. Kicsit zselés, nyúlósabb állagú, úgyhogy érdemes közepes rétegekkel, gyorsan, kevés mozdulattal felkenni. A lapos ecsete nagyon jó, megkönnyíti a munkát. Tényleg jól pigmentált, de azért kellhet hosszú körmön a második réteg is belőle, ekkor ugyan azt a színt kapjuk vissza, mint amit a kupakon is látunk. A pici szépséghibája a száradási ideje, az nálam lassúcska volt. Nincs rajta fedőlakk, egyenletesre szárad. Vizes csillogású, csúszós tapintású lesz. A tartóssága is rendben, simán hordható napokig fedőlakk nélkül is.




Díszítéshez egy kis celluxot és a Claire's Little Peackock halványkék-holo glitteres toppert használtam. Egy rétegben is rengeteg kerül fel, gyorsan és vékonyra szárad. A glitterek kiugranak az alapból száradás után és karmolnak, úgyhogy nem ártott volna rá a fedőlakk. Ja, és levakarni is nehéz volt.



Nálam egyértelműen betalált ez a Flormar vonal, még a Forest nevű zöldes árnyalat beszerzését tervezem mindenképp.




Hogy tetszik a mai szín? Van Jelly Look lakkod? Szereted a zselés hatást?



Mystyck

12 megjegyzés:

  1. ez nagyon szuper lett.
    szép az alapszín is :)

    VálaszTörlés
  2. fú nagyon szép lett :) :) van egy jelly look flormarom, de még nem próbáltam :D (tudom, szörnyű vagyok :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy vagy! Szerintem mindenkinek vannak ilyen kimaradtak, Én is még tavaly valamikor vettem, és mostanáig várnia kellett. :)

      Törlés
  3. Nagyon szép lett, le is mentettem a képet, mert nekem ez a díszítés nem jutott volna eszembe! :)

    VálaszTörlés
  4. Ez a mani nagyon tetszik, és a képek önmagukban is gyönyörűek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, most nagyon örülök! Folyamatosan igyekszem javítani a képeken, reméltem ez majd lassanként látszani is fog! :)

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Köszi! Nem hittem volna, hogy pont ez az árnyalat lesz sikeres, de abszolút megérdemli.

      Törlés