2015. február 13., péntek

Rivel de Loop Queen of the Night Sand Effect Blue BeautyTovább...

Kint van már (egy vagy két hete) a polcokon a Rival de Loop Young itteni első limitált szériája, a Queen Of the Night. Öt különböző színű és finisű lakk közül választhatunk, amelyek közül az egyetlen homok finisűt, a Blue Beauty-t hoztam haza. Eddig a márkának csak a smink cuccai tetszettek, lakkot sajnos még nem sikerült olyat vennem, amivel teljesen elégedett lennék. Ezért szurkoltam annyira ennek a kis darabnak.

Nyolc milis, Lovely-szerű üvegben kapjuk őket, picit drágábban mint az alapkollekciós társait. Hogy ennek a színnek mi köze az Éjszaka Királynőjéhez az jó kérdés, számomra inkább a tökéletes strandolós-nyaralós árnyalata jut róla eszembe. Élénk kék alap, zöldes arany csillámlással. Kezdjük előbb a rossz részével. Iszonyú gyatra a fedése, az első réteg valami kritikán aluli, kettőnél álltam meg végül, a csillogás elnyomja, hogy teljesen áttetszik a körmöm. A száradási ideje közepes, tehát homoklakkhoz mérten lassú. Igazából ami a legjobban meglepett, az a színe, merthogy körmön teljesen más, mint az üvegben. Ez az arany csillám teljesen elnyomja a kék alapot. Fehér fölé kentem egy rétegben, úgy már közelebb van, az üvegben látott szín valahol a kettő közt lehet. A finise nagyon enyhe, alig tapintható, pedig felkenéskor érezhető volt, hogy szemcsés. A legjobb része a tartóssága, az tipikus homoklakk, napokon át tökéletes!
Nekem ez most kicsit sem tetszik. Se a fedés, se a szín, ezért nem is merem ajánlani. Bár ez nagyban ízlés kérdése is.
Hogy tetszik a mai lakk? Beszereztél már valamit a kollekcióból?


Mystyck

13 megjegyzés:

 1. nagyon szép a manikűr
  nekem tetszik ez a sand lakk,nagyon érdekes a színe,igazán izgalmas.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, ha legalább Neked tetszik! Kint kaphat ez a kiadás?

   Törlés
 2. nekem is bejön :) bár a rossz fedés eltántorít :/

  VálaszTörlés
 3. Szia!

  Rossmannban lehet megvásárolni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, de csak azokban, ahol van RdL állvány! Rossmann honlapján az üzletkeresőben keress rá!

   Törlés
  2. Oké! Köszi szépen! :)

   Törlés
 4. Pedig nincs rossz színe, de akkor alap kell alá, úgy látom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy világoskék alap felett biztos jobb, de az meg homoklakk lenne.

   Törlés
 5. Nekem is tetszik ez a lakk,sajnálatos,hogy ennyire nem jó a fedése..

  VálaszTörlés
 6. Huhh, most megmentettél egy vásárlástól. :) Alapvetően azért nem vettem meg, mert az üvegben nagyon hasonlított a Moyra türkiz homoklakkjára. De ha ennyire rossz a fedése, akkor azt hiszem végképp kihagyom. :) És nem bánom, mert a Moyra lakk viszont gyönyörűűűű. *_*

  VálaszTörlés