2015. március 27., péntek

Color Club Celebration Bundle of JoyTovább...

Újabb Color Club lakk ideje jött el, ezúttal egy a Celebration kollekcióból. Tegnap ez a joghurtos/ mákos lakkocska hozta el Nekem a tavaszt.A Bundle of Joy halvány és menta, de azért nem túl pasztell. Az első ami szemet szúr a többféle méretű, óriás matt fekete glitter. Ezen kívül vannak itt még kisebb méretű ilyen fehéres-áttetszős irizáló glitter is. Egy vastag rétegben már fed, de kettővel intenzívebb lesz az alap színe. Nem egyszerű felkenni mert hiába hígabb, rengeteg glittert vesz fel, amik szeretnek összecsoportosodni, picit terelgetni kell az ecsettel. Hamar megszáradt, de a glitterek kiállnak, ezért kell rá a fedőlakk.


Csak utólag a képeken láttam meg, hogy egy-két körmöm buborékos lett. Élőben ebből semmi sem látszik.


A fehér lakk a Sally Hansen White On, a díszítőszalag pedig ebay-ről van.Nekem tetszik, szeretem az ilyen lakkokat, annak ellenére, hogy nagyon kislányos érzésem van tőlük. :)

A nagy glitterek leáztatása borzalmas, itt is ajánlom a lehúzható alapot.

Hogy tetszik a mai lakk? Szereted a hasonló lakkokat?Mystyck

6 megjegyzés:

 1. Állati jól néz ki, baromira tetszik maga a lakk is és a mani is! ;)
  Ez egy tipikusan olyan lakk számomra, ami hosszú körmökön mutat igazán jól és annak ellenére, hogy önmagában is eléggé hangsúlyos, kell valami ami kicsit finomít rajta. A lényeg, hogy nagyon eltaláltad, nálam ez szerelem lett most! :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez nagyon kedves Tőled, köszönöm! :-) Nemsokára jön a kék testvéfe is.

   Törlés
 2. Nem kislányos, annyira kellemes üde színe van! A mani is tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Amúgy az összes ilyen mákos lakkot kislányosnak látom magamon felkenve :) Tavaszi szinekből nem állok valami jól, ideje is beszereznem párat pluszba.

   Törlés
 3. Hu nagyon szép ez a lakk.
  Imádom a menta színt,a glitterrel ez valmai fenomenális.
  Amúgy nekem az ilyen jellegú lakkok olyan bohókásnak tűnnek,jó kedvem lesz tőlük :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Feldobják az egész napot :) A nagy glitterek a szélesebb körmön (mint amilyen Neked is van) jobban tudnak érvényesülni szerintem.

   Törlés