2015. március 9., hétfő

ILNP Black Orchid


Tovább...

Nemrég még teljesen meg voltam róla győződve, hogy a kékes-lilák az Én színeim, és ha ILNP, akkor Homecoming. Ehhez képest a Black Orchid rövid úton sokkal-sokkal közelebb került a szívemhez.
ILNP-től ezúttal lilás-vöröses burgundi alappal kapjuk az arany pelyheket és a holo pigmenteket. Ebben az árnyalatban kevésbé dominánsak ezek az arany pelyhecskék, mint a korábbi Homecoming esetén. Kettő közepes réteget használtam belőle.Egy kis csipke, egy kis Black Orchid, és máris teljes a vámpírhercegnő érzés!


Egyre jobb az idő odakint, egyre többet gyönyörködhetünk ezekben a csodás, picike holo csillámokban!


Láttátok már a közelgő tavaszi kollekciót? Már most félek, vajon hánnyal térek haza első körben :)

Hogy tetszik a mai lakk? Megvan esetleg vagy van hozzá hasonlód?Mystyck

4 megjegyzés:

 1. Megvan nekem is ez a lakk, de messze nem mutat olyan szépe nrajtam, mint a Te fotóidon. Igazán jól illik Hozzád!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj ez nagyon kedves Tőled! Igazság szerint ennél sokkal sápasztóbbra számítottam, úgyhogy külön öröm, hogy nem tűnik túl fehérnek mellette. :D

   Törlés
 2. Nagyon szép, nekem ez jobban tetszik, mint a Homecoming. Ma én is holos lakkban virítok és reggel kerestem a napfényt, hogy megnézzem, mit alkottam tegnap este :) Teljesen ráálltam a holos lakkokra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam az tetszik jobban, amelyik épp közelebb van, valószínűleg nem tudnék választani közülük. Valamiért idén jobban mennek a holo-k, mint tavaly. Nem tudom mi történt Velünk :)

   Törlés