2015. április 7., kedd

Ebay find: Cathrine Arley holografikus körömlakk #667



Tovább...

Úgy két hónapja rendeltem ezt a Cathrine Arley holo lakkot ebay-ről, már attól féltem, sosem ér ide. Szerencsére csak megérkezett épen, és azóta is nagyon tetszik.


A CA egy "low budget" török kozmetikai márka, 13 féle színű holo lakkal. A #667-es egy középszürke (az első darabom, ami nem ezüstszürke) lineáris holo, felkenve van egy pici sárgás tónusa. Az üveg 14 mili (és nem valami tetszetős...) és a leírás szerint hipoallergén, nincs rossz szaga, és az ecsete is könnyen használható. A meglepetés akkor ért, amikor kibontottam, mert az állaga messze nem a megszokott "hololakkos". Szinte olyan híg, mint a víz, három rétegben használtam, gyorsan szárad és extra fényesre. A körömvégem teljesen átüt, de a csillogás elnyomja. Végül is örülök ennek, mert ez lesz az első hololakkom, amit fedőlakként is ki tudok majd próbálni.







ETTŐL az eladótól rendeltem 5 Euro-ért (kb 1500 FT).

Érdemes körülnézni a 13 szín közt, vannak közöttük nagyon ígéretesek, nálam még talán a fekete lesz a befutó :)






Hogy tetszik a mai lakk? Van itthon kevésbé ismert márkájú holo lakkod?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a lakk,meg is nézem a többi színt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :-) A világosak vannak inkább többségben, rózsaszínek, narancsosak. Most már swatchból is több van, mint mikor rendeltem.

      Törlés
  2. Na, ilyen árnyalatú holot még nem láttam, érdekes színe van. A holo finish mostanában a kedvencem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is a holo és a holopelyhek az új kedvenc. Képek alapján erre a sárgás színre nem számítottam, szín felett hátha szürkébb lesz.

      Törlés
    2. Nekem meg pont a sárga tetszik, a sárga szín miatt vettem meg pl. a Nureyevet :D
      Pehely is jöhet, van is :) Csak kell még hozzá napsütés.

      Törlés
    3. A England eddig még nem ragadott meg, majd ha legközelebb stand közelbe leszek, megnézem :) Hétvégén felkentem a Payton-t, nagyon jól esett a lelkemnek a csillogása :D

      Törlés